amon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ?[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ben anladım da lütfen Türkçeyi bu kadar katletmeyin. okicam yurlar. Okuyacam Yurtlar yazsan 2-3 harf daha yazsan ölmezsin emin ol. Ayrıca msj içeriğide olsa hiç fena olmaz said: ? Demekle olmuyo anlat derdini ya kota yok harflerde.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 imzan güzelmiş.[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp
amon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: ziplayan_kestane, 20 Ağustos 2005 18:12 tarihinde demiş ki: imzan güzelmiş. saol![signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bende bu laf sokma olayınaauyuz oluorum ayrıca anlasılmıcak cokta sey yok yanı ama amac kıl etmek olsun adamı![signature][hline]shut up when I'm talking to you!
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 okulun yeri süperdi yurtlar taaaa avcılarda tırakya nerdeyse =p bi de kendini savunma şeklin acınası-komik ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. [Bu mesaj twistedemo tarafından 20 Ağustos 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 beyazıta yakın atatürk öğrenci yurdu var. cevizlibağda[signature][hline][b][u][i]Dark Elf
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya naptınız avcılarda yok bir tek yurt,benim arkadaşım yurtta kalıyor beyazıt civarında o da yani,olmadı eve çıkacaksın 1-2 kişi bulup[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing [Bu mesaj December_Flower tarafından 20 Ağustos 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 rofl !! koptum :lol:[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Öne çıkan mesajlar