Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn- ya biri yardım etsin...


Horrible

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar benim msnim sürekli kendi kendine kapanıyor.Bazen yazılar gelmiyor yada gitmiyor ve çok sinir bozucu bir durum.Durum böyle olunca mesela arkadaşım bişe göndericekken msn kendi kendine kapanıo böylece alamıyorum falan fln gıcık oldum.Msn'i baştan sildim yükledim fln fayda etmedi.Hatta 6.2yi sildim daha gelişmişi 7.0ı yükledim (güzel valla tavsiye ederim :) ) yok yine aynı denyoluğu yapıo.Ya ben ne yapmalıyım????[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

msn de ciddi güwenlik açıkları war
sana tawsiyem msn şifreni bütün diğer şifrelerinden farklı yap ve kesinlikle güwenlik sorusunu değiştir çünkü hacklenmiş olabilirsin
bunun için ilk önce spyware veya thecleaner dan trojan taraması yap hatta antivir veya norton dan virus taraması yap
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
Sorunum devam ettiği için tpic'imi up'lıyorum :)
up! up ! up!
msn'i 50 defa silip yükledim,format flnda attım daha önce o yüzden sil demek dışında bi cvp verebilicek varsa sevinicem.Bir de internetten kaynaklanıyor diyor abim fakat adsl'in bu kdr çok gidip gelmesi de anormal değil mi?[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hm koşa koşa gidip telefonu kaldırıyorsun (adsl in bağlı olduğu telefonu) dinliyorsun bir 10 sn kadar. Parazit olup olmadığına bakıyorsun. Ses çok net değilse bile abin hemen o kabloyu güzelce tekrar çekip bantlıyor : ) Sürekli kopmalardan ve telefon çalınca hattımın kesilmesinden bu şekilde kurtuldum 3 gün önce.

Bir ikincisi eğer birden fazla bilgisayar varsa ve adsl i dağıttıysanız cat 5 kablolarınızı çok uzun tutmamaya özen gösteriyorsunuz. Gerekirse değiştiriyorsunuz ki muhtemelen sorun budur ilki değilse. Hub ya da switch kullanıyorsanız onada bir göz atıyorsunuz.

Kolay gelsin efenim ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...