KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Fazla bisey demiyorum .... Canım sıkıldı azcık ko oynayım dedim ve bunu gordum. Server beramus 3[Bu mesaj CandYmaN tarafından 07 Ağustos 2005 03:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hiç bişi annamadım? o_O[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Soyle izah edeyim Oyunda gezerken tyonların orda bunu gordum acaba macromu die sordum Kendiliginden Buff atılıyo İki tanede archer okla tyonları alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kendiliğinden buff atılıo derken priest yokkenmi buff atılıo?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 öğrensene =)[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 smartangel priestte burdan cıkmamıs Ama buff bitince direk buff atıyo priest. Canları azalınca healliyo falan.[signature][hline]Nick : TT__ Job : Mage flame/glacier (paper mage) LvL : 5* Clan : n00bz Server : Deimos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hıı. macro o. boşver alışırsın sende zamanla.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bende istiorm ya o macrodan[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 şimdi biri sert bi tepki verir yavaşşşşş diyorum sana o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 biliom illegal bende denedim hepsini bi poka yaramıyo :D ama sadece pc nin başında kurtulmanıza yarıyo manyak mana yer :D 1 saatte 100 soul dan fasla harcar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 macro ile yakalandıgınızda süresiz ban oldugunuda biliyorsunuzdur herhalde[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben bi heal macrosunu biliyom priest yürürken vokerın arkasında harpydeyken heal basıyo çüş demiştim ...ama çok belli oluyo macro olduğu (yürürken bastığı için priestin ayaklar donuyo am ilerlemeye devam ediyo) GM yakalarsa enseleniyo ama bu günlerde hackshield'den dolayı bu tür macrolar uskoda çalışmıyor....[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .........clan:OldieS np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:ölü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İştiraksiz makro için Actool. Eski konularda olması lazım biraz arama yaparsan bulursun.Hatta priest ve archer için hazır makrolarda vardı. Düzeltme:hackshield olayını unutmustum,calısmayabilir. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 07 Ağustos 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rob_Zombie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 arkadaş lar macro var yok deyil daha dun akşam adam mage Goblin lerde hiç durmadan alan alan adami bir saat buyunca izledim ama adam hiç durmuyor yani (hackshield) geçmişler bence Ac Tool Macro var ama Komutlari başka bulmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 1 saat boyunca durmadan alan atmakta ne var ki. ben ilk 45 olduğum gün 8 saat koboldda kalmıştım. gece rüyamda KOBOLD yazılarını görmüştüm :D :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Buzi, 07 Ağustos 2005 13:27 tarihinde demiş ki: İştiraksiz makro için Actool. Eski konularda olması lazım biraz arama yaparsan bulursun.Hatta priest ve archer için hazır makrolarda vardı. Düzeltme:hackshield olayını unutmustum,calısmayabilir. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 07 Ağustos 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Hackshieldi bypass eden programlar var.Hatta aylık 10$ daha.Bunun anlamı insanlar macro kullanıyorlar.[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ; 5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 son gunlerde gordugumuz kadarı ile Ac tool tekrar calısıyo ancak bunu calıstırmak icin 3 program gerekiyor bunlarıda yazmayalım ,anlamı kalmaz *Biz kullanmıyoruz[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar