N-c Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 benim 2 yıl sevdim be die bi konum vardı hatırlayanlar olucaktır sanırım... unutmak istediğimden bahsediyorum... şimdi yeni biri var hayatımda hani demiştim ya deniyorum olmuyo başkalarıyla die işte bu sefer olcak galiba.. gerçi kendimi çok şartladım ondan olabilir.. diiceksinizki o kadar çok sevdiysen unutamazsın die.. ama evet hala çok seviorum ama birisine tutunabiliyorum şimdii.. beni çok mutlu eden birisiii... en azından onun yanındayken aklıma gelmioo.. ii bişi dimii.. buda bi aşamamıdır yaaa?? her gün msj atıo bana yeni erkek arkadaşımla birlikte mesajlarına cvp atıoruzz.. gerçi hala ona bi erkek arkadaşım olduunu söyliemedimm.. onu kırmaktan çok korkuyorumm.. ama olsun ya bi yolu bulunur heralde.. yorumlarınızı bekliorummm
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ayrıldınız mı eskiye dönersin bence. söyleyip söylememek sana kalmış , ben olsam söylerdim.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 gecer gecer .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 şimdi bu konuyu gorunce digerini okudum bu durumunla alakalı degil ama keşke herkes senin gibi sevse[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 en iisi benim gibi feminik olmak.Erkeklere ölüüüüm ! :) (tmm abartmayalım ...)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hııınnn hıınnn[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ne hırınn hırınnn ı direk nos olm =)[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 aynı durumdayız.vazgecmek zor,halini anlayan birini bulmak paylasmak daha da zor.[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yuh çok saçma, sakın umut verme. Arkadaşsan arkadaş gibi davran, sevgiliysen erkek arkadaşından ayrıl. Seçim yap kaybetmek istemiyosan o cocuu...[signature][hline]These open doors...
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bence söylemelisin erkek arkadaşının olduğunu. benim kız arkadasımda da benzer sorun vardı. şimdi halloldu. çok mutluyuz... :-)[signature][hline]... that's me in the corner...
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Hayat basit onu zorlastiran sensin.. bence kurtul..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yaaa off ben zorlaştırmıorum kii.. o zor biri sadece bu arada yeni erk arkadaşım canı bilio ve benide onuda anlıo ve yanımda duruoo[signature][hline]bzn yorumsuzluk bi çok yorumdan daha iyidir söyliceiniz bir sözünüz yoksa susun yeter!
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: no_comment, 20 Ağustos 2005 19:44 tarihinde demiş ki: yaaa off ben zorlaştırmıorum kii.. o zor biri sadece bu arada yeni erk arkadaşım canı bilio ve benide onuda anlıo ve yanımda duruoo hm tipik Türk erkeği diyemeyiz o zaman senin erkek arkadaşın için... bence böyle arada kalmak kötü bence seç birini artık anlayışlı erkek kaybedecek ama şimdiden söyliyim hep böyle oldu bu hep böyle olucak malesef *-) (bu sondaki smiley çıkmadı msn kullananlar bilir neyse)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 20 Ağustos 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar