Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya noolcak bu durumlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim 2 yıl sevdim be die bi konum vardı hatırlayanlar olucaktır sanırım...
unutmak istediğimden bahsediyorum...
şimdi yeni biri var hayatımda hani demiştim ya deniyorum olmuyo başkalarıyla die işte bu sefer olcak galiba..
gerçi kendimi çok şartladım ondan olabilir.. diiceksinizki o kadar çok sevdiysen unutamazsın die.. ama evet hala çok seviorum ama birisine tutunabiliyorum şimdii.. beni çok mutlu eden birisiii... en azından onun yanındayken aklıma gelmioo.. ii bişi dimii.. buda bi aşamamıdır yaaa?? her gün msj atıo bana yeni erkek arkadaşımla birlikte mesajlarına cvp atıoruzz.. gerçi hala ona bi erkek arkadaşım olduunu söyliemedimm.. onu kırmaktan çok korkuyorumm.. ama olsun ya bi yolu bulunur heralde.. yorumlarınızı bekliorummm
Mesaj tarihi:
en iisi benim gibi feminik olmak.Erkeklere ölüüüüm ! :) (tmm abartmayalım ...)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
hııınnn hıınnn[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
yaaa off ben zorlaştırmıorum kii.. o zor biri sadece bu arada yeni erk arkadaşım canı bilio ve benide onuda anlıo ve yanımda duruoo[signature][hline]bzn yorumsuzluk bi çok yorumdan daha iyidir söyliceiniz bir sözünüz yoksa susun yeter!
Mesaj tarihi:
said:
no_comment, 20 Ağustos 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
yaaa off ben zorlaştırmıorum kii.. o zor biri sadece bu arada yeni erk arkadaşım canı bilio ve benide onuda anlıo ve yanımda duruoo

hm tipik Türk erkeği diyemeyiz o zaman senin erkek arkadaşın için... bence böyle arada kalmak kötü bence seç birini artık anlayışlı erkek kaybedecek ama şimdiden söyliyim hep böyle oldu bu hep böyle olucak malesef *-) (bu sondaki smiley çıkmadı msn kullananlar bilir neyse)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

[Bu mesaj fortinbras tarafından 20 Ağustos 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...