Maki Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Simdi beyler ben samurai empirenin beta versiyonunu kurdum anacak herhangi bir client acmaya denerken hep eksik dosya hatasi veriyor FontManager::LoadFonts: cannot open 'fonts.xxx' nasil cozebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 reg dosyalari kayit edilmemis. nereye kayit edildi ise bi zahmet yaz bide yapimciyi.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathrider Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 aynı sorun bende de var program files a kaydettim fakat yapımcı derken neyi kasdettigini anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bende de oldu aynı sorun http://uo.webz.cz/download.php burdan çekmiştim. sorunlu sanırsam çekmeyin yani :p sonra aos indirdim düzgün şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar