flody_tr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 SLM MİLLET YANITLARINIZI DÖRT GÖZLE BEKLİORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 test ler basladı eger goruntusunu cok merak ediyorsan ustte kaksi nin actıgı topic ten 4.sayfada resim var one bakk.[signature][hline]lvl:4x (5x oluo valla):)........................4x İd:treador..................mauz Job:assasin.................mage Weapon:+6/60 kukry....:::::: Nation:El morad...........Karus(bucur bıdık bıdık) DAHA Pİ POQ DİİLİM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 E Ne Diyim Ya! Yeter Bu Çiçek Böcük KE Başlıkları Yeteeer!!![signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katsumoto Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 canım tam olarak bilinmiyor ama kayıt 8 inde başlamıştı veya beta serverı şu an çalışıyor hepimiz de diğer server lar gibi ke ye geçeceğiz o yüzden güvenli bir indirme sitesi bulana kadar bekle :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flody_tr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 beta servera üyü olunabilir mi suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towerr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 slm beyler ke nezman çıkar bilen varsa sölesin vede solucandan filan +8 silalhar çıkcakmı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya bu ke cıkınca aynı lvldanmı dvm etcez yoksa bastanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 +8 item çıkıyor diye heveslenmeyin. düşen +8 itemler incik boncuk şeyler genelde ... düşük apli, sadece parlama özelliği olan şeyler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 +8 stiletto +8 maul gibi şeyler çıkması lazım :) +8 stiletto = snatcherden düşüyor +8 maul = dire wolf tipi köpeklerden düşüyor myko da böyleydi belki uskodada KE gelince böyle olur [Bu mesaj Aware3 tarafından 15 Ağustos 2005 07:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 beyler serverda sorunmu var ben giremiyorum connection failed dio.Ben takip etmedimde acaba restart mı atılıo??Sizde giriomu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hmm girio valla el morad ların en bbaba mage i iken kapanması offne fena olur[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) [Bu mesaj TrTownUser tarafından 15 Ağustos 2005 08:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Giriomu nası yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bu arada senin nick ne belki tanıorumdur.Bende el-moadım daa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Jaina ben seçmedim nicki :D hackshield de problem yok ama server down[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Aga msninin verirmisin bana bi konusak ben seni tanıom magesin dimi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towerr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yaw beyler bende merak ediom empire çıktı demi yaw halla halla biri dio çıkmadı biri dio ben oynuom cvp yazın lütfen :):):):):):):):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 cıkmadı cıkacak sabredin +8 wood staff neyden düşüyo ?[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 k.e deki en güzel bug level 50deki anahtar görevi istediginiz kadar yapabiliyosunuz benim şu an level 65 mage var :D level 70 yapmayı düşünüyom ama ugraşmak zor oluyo test serverda level 69 level 70 adamlar var bide low grade item lerin upgrade i çok kolay low grade itemleri +8 yapmak o kadar zor deil 100 k ya satılan upgrade scrolla +8 yaptım bu gün daha ne diiim :) benim hoşuma gitmeyen olay harpyden mirage çıkması oyundaki assasinlerin kullandıgı en iyi 2 itemden biri mirage ve shard mirage ler harpyden çıkıyo ben 2 tane yaktım 1 tane daha çıktı :) bu demek oluyoki herkezin elinde mirage olucak aoe harpyden artık 30 tane falan mirage düşer 3,4 saate dm dende yarım saate shard düşürme ihtimali çok yüksek[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:SuLTaNs_oF_oTToMaN clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Diablo, ben KE' de +5e bi türlü çıkamıyorum... Up. yöntemin ne?[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Elemantel Lord/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61 Np:6xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar