BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 edik siteyi vermeyi unutmuşum :P : sitesi not : bu arada adamların sitesi cjb.net olduğu için www.sindarin.gen.tr altına almaya çalışıyorum :P oyunları gelişsin ve türkiye den bir yardım olsun falan filan die euhe Baktım bir l2 hastalığıdır gidiyor :P size bu oyunu tanıtayım dedim. Lİneage 2-d. Adamlar lineage 2 yi 2d görünmtülerle yapmışlar yani baya bi hoş. içinde sistemler lineage 2 gibi ve bi kaç değişik sistem daha var bunlar : Monster Racing! Fishing! Quests! Mining! Forging! Boating! Classes Sub Classes Full City! Great Style 5 great classes with unique spells and equipment Stunning Music from the official lineage 2 Euhue oyun baya zevkli görünüyor (ahh istanbulda bi olsam :P) oyun sadece 38 mb bişi :P iyi elenceler. Resimler : [signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.trwww.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b][Bu mesaj BeIlow tarafından 18 Ağustos 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
loop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Site ve resimleri açamadım. Benimde son günlerdeki hobbim Lineage II[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ii guzelde fıstık gibi unoffical serverı dururken 2d sini kim ne yapsın yani bilmiorum oynayan hoşuna giden wardır belki ama ne biliim sacma gelio bana
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ama indiriom uo gibi 2d oyun oynamayalı cok oldu belki orjinalinden kolaydır bu :D
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Öeh gene playerworlds. Ah eru ah nerde bzim oyun hani yapıcaktık ! Ah ![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü !
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bellow abi ben indirdim oyunu açıyorum new e tıklıyorum acc ve sifremi yazıorum yollanıo dio kalıo yarım saat bekledim gene olmadı c ye fln mı atmam gerekio daha fazla bilgi plss...
Öne çıkan mesajlar