BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 edik siteyi vermeyi unutmuşum :P : sitesi not : bu arada adamların sitesi cjb.net olduğu için www.sindarin.gen.tr altına almaya çalışıyorum :P oyunları gelişsin ve türkiye den bir yardım olsun falan filan die euhe Baktım bir l2 hastalığıdır gidiyor :P size bu oyunu tanıtayım dedim. Lİneage 2-d. Adamlar lineage 2 yi 2d görünmtülerle yapmışlar yani baya bi hoş. içinde sistemler lineage 2 gibi ve bi kaç değişik sistem daha var bunlar : Monster Racing! Fishing! Quests! Mining! Forging! Boating! Classes Sub Classes Full City! Great Style 5 great classes with unique spells and equipment Stunning Music from the official lineage 2 Euhue oyun baya zevkli görünüyor (ahh istanbulda bi olsam :P) oyun sadece 38 mb bişi :P iyi elenceler. Resimler : [signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.trwww.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b][Bu mesaj BeIlow tarafından 18 Ağustos 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Site ve resimleri açamadım. Benimde son günlerdeki hobbim Lineage II[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ii guzelde fıstık gibi unoffical serverı dururken 2d sini kim ne yapsın yani bilmiorum oynayan hoşuna giden wardır belki ama ne biliim sacma gelio bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ama indiriom uo gibi 2d oyun oynamayalı cok oldu belki orjinalinden kolaydır bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Öeh gene playerworlds. Ah eru ah nerde bzim oyun hani yapıcaktık ! Ah ![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bellow abi ben indirdim oyunu açıyorum new e tıklıyorum acc ve sifremi yazıorum yollanıo dio kalıo yarım saat bekledim gene olmadı c ye fln mı atmam gerekio daha fazla bilgi plss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar