Neron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bir paylaşım sitesi yapıyorum şuan bitti sayılır. Kategoriler yapmak istiyorum Sizce bu kategoriler neler olmalı? Bilgisayar oyun Sağlık vs. gibi.. isteyen alt kategoride yazabilir. şimdiden tşk ediyorum.[signature][hline]By Neron Neron, 12 Ağustos 2005, 17:25 tarihinde kendi kendine demiş ki : Aşk oyunu buna derler güzelim, seçmelisin birini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Müzik ve mp3 ! :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yapma be :)[signature][hline]By Neron Neron, 12 Ağustos 2005, 17:25 tarihinde kendi kendine demiş ki : Aşk oyunu buna derler güzelim, seçmelisin birini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kimse bu konu hakkında fikrini sunmayacak mı ? :([signature][hline]By Neron Neron, 12 Ağustos 2005, 17:25 tarihinde kendi kendine demiş ki : Aşk oyunu buna derler güzelim, seçmelisin birini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 vBulletin kuruyorsun yani?[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 varez kırek empeüç ve bilimum illegal şeyler..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 :) yaw işte mp3 ve gerekli dosyalar diye bşla işe oyun patchleri koyarsın. sonra film oyun gibi ilerletirsin işi[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bence p2p lere ağırlık ver bugünlerde revaçta[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Crane, 20 Ağustos 2005 11:11 tarihinde demiş ki: vBulletin kuruyorsun yani? yok değil normal paylasım sitelerindeki oldugu gibi sizden kategori önermenizi istiyorum :)[signature][hline]By Neron Neron, 12 Ağustos 2005, 17:25 tarihinde kendi kendine demiş ki : Aşk oyunu buna derler güzelim, seçmelisin birini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Scriptsharing :) C++, Vb, asp, aspnet, php gibi dillerin kullanılıp paylaşılabileceği bişeyler yapabilirsin..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 şimdi onlar Alt kategori olur Onların ana kategoriside Programlama dilleri olabilir?[signature][hline]By Neron Neron, 12 Ağustos 2005, 17:25 tarihinde kendi kendine demiş ki : Aşk oyunu buna derler güzelim, seçmelisin birini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar