Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Naıl İş Naıl bir yalan


arcenoid

Öne çıkan mesajlar

1 hafta önce beramusta DELİDUMRUL ismi ile tanıdığım ve saygı duyduğum bir eleman forumlara hack yedim yazıyor bişiler diyor işte vsvs. 3-4 gun önce oyunda adamın elinde +8 raptor görüyorum. shell warrior görüyorum bu nasıl iştir anlayamadım. nasıl iş yani bu herkesden beklerdim ama böyle bir yalanı bu adamdan beklemezdim. :( açıkcası üzdü beni[signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Underworld
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 4K :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir söz vardır. "Babana bile güvenme" Kaldı ki sanal ortamdasın ve bu ortamdan tanıdığın bi adama güveniyorsun ve sanal olarak düş kırıklığına uğruyorsun yada sanal olarak kazıklanıyorsun, başka bir ifadesi var mı?[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.


[Bu mesaj KaKsi tarafından 19 Ağustos 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KaKsi, 19 Ağustos 2005 23:03 tarihinde demiş ki:"Babana bile güvenme"


bu söz yeterli. ki ben herkesi geçtim, en güvenmedigim adam babamdır. oyunda ii egitimli , adam gibi adam , konuşması üslubu düzgün, ego için oynamayan birini bulursan güvenebilirsin. mesela bunlara örnek veriim. murtaza & roguenler. bunlarla forum aracılıgıyla tanıştık oyunda takıldık şimdi charımı bile verebilicegim adamlardır. aynısı onlar içinde geçerli. ayrıca oyun dışında da takılıyoruz. roguenlerle daha görüşemedikte neyse. karşılıklı saygı anlayış vs. önemli bide bazı şeylere doymuş olmak gerekiyor. yaklaşık 8 senedir mmorpg oynuyorum onun için artık yeterince piştik. birinin konuşmasından bile anlayabiliyorum ne mal oldugunu. this goes for y'all that i flamed.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.

[Bu mesaj HasMez tarafından 19 Ağustos 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DELİDUMRUL la aynı yurtta kalıyoruz ve oyundaki bilmediği birçok şeyi bana sorarak öğrenmiştir. Kısaca ko da bilmediği şeylerin bir çoğunu ben anlattım diyebilirim.(Bunu hava atmak için falan sölemiyorum yanlış anlaşılmasın.) DELİDUMRUlLgerçekten hack yedi. Reel den tanımasam diyecem sallamış olabilir ama adamı reelden tanıyorum hatta düzgün biri olduğunu bildiğim için Cypher da onlarla beraber yeniden oyuna başladım.(yurt cafesindeki ko cularla)
DELİDUMRUL la dün gece msnde konuşmuştum. elindeki emin değilim ama raptor değil Scorpion Side dır. Bence gördüğün o itemları muhtemelen bi arkadaşından ödünç aldı. Bunu dünkü msn konuşmamızdan tahmin ediyorum. DELİ yi gördüğüm zaman söyleyim forumlara bakıp gerekli açıklamaları yapacaktır.
Saygılar...[signature][hline]Nicki değiştirdim.
Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BEn DELIDUMRUL SELAM beyler teşekkür arma(sercan) .1 hafta önce soyuldum arkadaşlarıma hacklendiğimi söYLEDİM CZ DE DOLAŞARAktan sonra biri gelip sana gm in e mailini verim dedi gittim açtım msn i adres [email protected] dur ama sakın girmeyyin hackerdir kendisi beni hackleyen [email protected] e mailidir .sonra name change olmadığı için adımı deişemiyor söleyebildiğim kadar kişiye ben bu deilim dedim anlıyormusunz söleyebmediğim elemanlar dan özüğr diliyorum.ben erciyes üniversitesi yurtkur öğrenci yurdunda 3 yıldan beri kalmaktayım burdaki findor arma tyran_tr emrah la beraber oynuyoruz aralarında beramusta oynaytan tek kişi benim ve şu an chyperde sucukekmek clanında hep beraber oynamaktayız. eğer ayrıntılı bilgi siterseniz forumtr.com un ko bölümündede hacvklendiğime dair açıklamalar yaptım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kısaca deli charını kaybetmiş. Ben charını kaybettiğini yeni öğrendim. Sadece soyuldu sanıyodum. Çalan adama tuzak kurcam falan diyodu bende onun için arklarından item aldı sanmıştım.
Neyse konuya açıklık getirilmiştir.
Saygılar...[signature][hline]Nicki değiştirdim.
Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...