2120201 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 en fazla 700- 800 bana paper mage 680 koymuştu sen demekki en fazla 400-450 arası koyarsın bi worrior a (resistansları warsa, yoksa adamı hoplaatırsın bile)[signature][hline]illaki bağırtceniz lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 paper super lvl 37 yım elımde + 7 var :D bi cz yaptım adama 27 buyusu ıle bıde warior sheel var 258 damage verdım 35 filan 320 :D ıyı bence nova atınca dusunemıom :D bıde + 8yapam :D hihihi[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 640 vuran paper mı olur ya. ben de tekrar papera döndüm staff yaktım iki kere wizard +7 yaparkene şimdi elmdi woodstaff+3 var keocondan çıktı :D 3 str bonus. bununla bile 750-1000 vuruyorum novayla insana. +8 wizardı düşünün veya +8 lyacon :D (çok aştım :D )[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 büyüksün abi :adore: vurduğun adamın resist i 0 bile olsa sen o staff la adama 1000 vuramazsın. Vurabilmen için absolute power olması lazım (daha hiç kullanmadım ama insanlara atağı arttırıomu bilmiyorum) bende +7 lycaon varken en fazla 997 gördüm sen wood staff la nasıl vuruyosun hayret[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 61 NP : 46xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 nasıl ya ?? bana 1450 vuran vardı yaw nova ile, resist de 97 idi o zaman.[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 onlar savaşta 2x iken di bende 168 resist var (yanlış hatırlamıosam) orc lara 2x güç veriliodu önceden bana crydan , merlin1st , prisoner fln hepsinin vurduğu en fazla 1200 lerdeydi . bu 2x neden diye sorarsanız . yeni bi uygulama vardı üç kere savaşı ardı ardına kaybedene eşitlik olsun diye lunar gate içinde güçleri 2 kat artıodu invade olduğu zaman normale dönüodu. belki sana pfil alchemy fln o kadar vurmuştur . onların lvl leri artık 70 ve adamların itemleri gerçekten çok sağlam tabi en önemlisi adamlar hem paper hemde 70 lvl. [signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 61 NP : 46xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 18 Ağustos 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bak bu uygulamayı bilmiyodum. peki bu 2x olayı invadede de geçerli mi ?[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ana o marla_singer adlı piskopat senmisin :D :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Merhaba, lvl 51 iken paper mage tim. Sonra bir şey deneyim dedim. Aynı lvl de salamander aldım, paper mage liği düşürdüm. Paperlıktan 200-300 dmg fazla vurduğumu fark ettim. staffı +7 yapınca dahada arttı. O an paperlığın mantıksızlığını anladım. saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 paper mage iken elinde ne vardı ?[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bu arada marla, ben o 1450 dmgi savaşta yemedim. arenada idi :-) Oldies den SnaPpie_O_o_ yaptı bunu. unutamıyorum adını , şok olmuştum :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 çounuz paper dio heralde[signature][hline]server:diez char:mage level:45 tür: el morad nick:raul7_fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ANARCHY__ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 czye gidene kadar paper czde int=160derim. czde iş yapman için defansın sağlam olması lasım yoqsa asasinler 1500la 2 vurus çekiolar baskası sana yardım edemio sadece senin kesmen önemli değil bu olayda. complete ve crimson karısık bi set yapaacaksın kendine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 paper = ziyan .....cok saglam def ve hp veren uniqlerin olmadıgı surece , hele hele +6 dagger def mage hat'in olmazsa ve de saglam bi beltin (iron glass skeleton) bence ziyansın. Ha bu itemlerin olmadan da cok dmg verip cok adam alıp np kasabilirsin ,ama kasacagın sadece np olur Karizma degil ! Sonra asasların dillere düsersin ," lan dün su mage varya hani xyz ,laaa 1 combo koydum yeri optu 25356 dmg koydum spike la " Ama tabii paper olmazsan elxiir +6+7+8 mutlaka olmalı BENCE! ama ki o bahsettigim türden saglam uniqlerin varsa iste o zmn hic durma paper ol derim...iste o zaman hem karizman olur hem np'n. [Bu mesaj megakill tarafından 19 Ağustos 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 +8 staffla lightning adamın biri kitlemiş ti beni ama lycoan değildi haturladığım kadarıyla bu arada sanada hak veriyorum,oyunu bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER PAPER[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 beyler paper oldum ama normalle arasında hiçbir fark yoq boşuna dömüşüm normale döncem[signature][hline]server:diez char:mage level:45 tür: el morad nick:raul7_fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ooooooofffffffff 45 lvlsın daha. ne farkı. elindeki asa ne ayrıca ? bu arada paper magein 2. seviye büyüleri az vuruyo ben de farkettim. ama czde falan önemli olan 3. seviyeler ve paper bunda coşturuyo ;)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar