lupin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Arkadaslar ben birisine yardım emek istiorm ... onu 40 a kadar kastırım veya 45 ... ama bnm çoka cil 25m ihtiacım var ... lütfen bitisi yardmcı olsun ... dururmumu anlatamam o kadar kötü ... arkadasıma çok mahcup olcam ... 23m biriktirdim .. salak gibi czye gittim parayıda üstümde unutum :(( lütfen birisi yrdm etsin ... :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 off kimsede insaf yokmu :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ben okudum bu yazıyı ve ne yalan soylıyım bişey anlamadım valla.... Daha anlaşılır ve lutfen daha acık olarak yazarsan yrd. edebiliriz belki....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 serverı falan söyle bari[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Beramus1 de .... bana bişi söleyin ... mesela bnm su arakdasımı kastırın diin kastırım ... 25m ye ihtiaım var karsılıında :(( çokm mahcubum bi arakdasıma karsı :(( siz 60+lar olarak yardım edin plz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 aga benim bermusta adamım yoq ve beramus hakkında bilgim yoq[signature][hline]server:diez char:mage level:45 tür: el morad nick:raul7_fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 eee yokmuı yardım eden :(([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage/FLAME Level: 52 Clan: Msccre_T Server: Beramus Np:yokki np :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar