dreamendless Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 "Aman ne güzel spawn oluyor bunlar" diye Azhsara'da kestiğim yaklaşık 150 Timbermaw Furbolg'in acısı şimdi çıkıyor. 4 saat boyunca Felwood'da furbolg farmlamak zorunda kaldım ve tahminen unfriendly olmam için bir 14 saat daha farmlamam gerekiyor. Şimdi,Furbolg'lara unfriendly olmak gerekli mi,geçitten geçerken damage almamız ve kurtulmamız yeterli olur mu sorunun çözümü için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 neden kese kese gitmeyi düşünmüyorsun?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hiç uğraşma geçiştekileride öldür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ben direk kalkanı takmıştım, defensive stance'a geçip ortadan dalmıştım. Bi de potion içerek sağ sağlim çıkmayı başarmıştım.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 47 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 4 kere ölerek geçmiştim :D[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 priest olarak hiç ölmeden geçmiştim rahatlıka :) hatta mobların levelı biraz yüksekti o zamanlar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 arkadaşım , onun questini al daha iyi olur. hemen o girişte , alliance outpost var oralarda ama gidip al questi daha rahat edersin. bide winterspring'e giriş , gelişme ve sonuç var daha falan[signature][hline]valandil ownz j0o! şarz değil şarj arkadaşım ya. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreamendless Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 arkadaşım,questi bitirince verdigi reput'u 10 tane keserek zaten kafadan tamamliyorum.10 tanesini kesme suresi maksimum 3 dakika dersen,git gel yaparak harcadigin zaman cok daha fazla. bir de bu furbolg'lara honored olunca bazi pattern ve formula alabiliyormusuz.ornegin mooncloth boots (http://www.thottbot.com/?i=9974)Su an bizim server'da 100g'ye satiliyor bu item ornegin. Deger mi sizce? [Bu mesaj dreamendless tarafından 20 Ağustos 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar