Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayrı sehirlerde ask...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hiç bir şey okumadan yazmak istiyorum çünkü 100 msj atılmış hiç okuyamam valla...
Bence yaşanır ama o insanların gerçekten birbierini gerçekten tanımış olması gerekiyor birbirlerini benımsemışlerse yanı gerçekten bır aşk yaşıyorlarsa sanırım bır sorun çıkmaz bizim okulda bı kız var kendisi istanbuldan geldi ve bir erkek arkadaşı var istanbuldan ve halne var yanı ben 3. sınıfa geçtım kız güzel ve dogal bir şekilde kıza yazanda falza ama kız halen istanbuldakıne devam...
Mesaj tarihi:
hah işte bak bu müstesna bir olay.
yani bu şekilde devam etmesi için tarafların birbirini çok çok çok iyi tanımaları , sevmeleri ve doğru düzgün insanlar olmaları gerek.
ama çok zor normalde...[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Mesaj tarihi:
said:
kaleidoscopic, 31 Temmuz 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
zaten çoğunlukla erkek tarafı mecnunlaşır, rüyalarında falan sayıklamaya başlar, sonra fenafillaha erer, bir kaç ay belki yıl sonra kızın kendisi geldiğinde de düş kırıklığı yaşar ve biter.

ahahahaa. yardın beni akşam akşam...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Mesaj tarihi:
bu arada ben çok fena fikir değiştirdim. yaşanır ayrı şehirler de ayrı ülkelerde niye yaşanmasın? yaşayan yaşıyor :-)[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Mesaj tarihi:
valla ben anlatayim...

şaibeli yasaniyor ne yaptigindan ne yapmadigindan emin olamiyorsun.. bir sure sonra soylediklerine bile inanmiyorsun.. iç gudusel olarak belki kendi tavirlarin belki dusuncelerin belki de vurdumduymazligin oluveriyor..

zaman bu sekilde geciveriyor baslarda her gun ariyorsun daha sonra haftada bir ve sonra senede bir en son senede bir yanina gittiginde sesini duyuveriyorsun.. seven taraf isen gercekten zor.. iki tarafta cok seviyorsa ilişki bir muddet yuruyuveriyor ama genede hersey muallakta kaliveriyor..[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Mesaj tarihi:
valla yasaniyorda işte gormezlikten geliyorsun kaldigin ulkede sene boyunca sen kizlarla o erkeklerle birlikte olabiliyor ama yaz tatili size ait oluyor degisik bir ilişki tarzina burunuyor gelecegi hiç olmayan bişi ama bu sekilde sonsuza dek surebilir...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Mesaj tarihi:
biz de bu yaz tanıştık ama o yabancı. Ülkesine döndü :( her ay bize gelicek aileler fln konuştuk ayarladık ama yine de üzülüorum. paylaşım azalıcak, umarım sevgi sürer :(
Mesaj tarihi:
bırakın bu ıslerı yalan yalan yok olmaz ole ayrı gayrı
yanında olcak ılla ayrı sehırde ask olmaz! kımse ayrı sehırden bırını sevemez

:( yalan solemek belkı benı rahatlatır[signature][hline]_gZm_ artık ivy :)

ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Mesaj tarihi:
ben deniorum ve olacagına da inanıyorum.aynı sehirde yürüyen ilişkiler hep 44 mü oluo sanki..ama şu var eğer farklı şehirlerdeysen iki insanında birbirine inancı çok önemli..güven varsa herşey yürür gider...
  • Yeni Oluştur...