Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: _gZm_, 29 Temmuz 2005 13:40 tarihinde demiş ki: ayrı sehırlerde ask yasanır mı yasanmaz mı? fıkırlerınızı soylersenız cok ıyı olur:) yaşanıyor hele msn fln varsa çok ii gidiyor ama kışları kötü oluyor brz[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Yaşanır tabiki de ama hakikaten çok çok zorlar. Yani mümkün olduğunca böyle bir ilişkiden kaçınmaya çalışmak lazım. Yine de bir kere o kimya tuttuysa, yaşamak lazım ilerisi için.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: vaniLLe, 29 Temmuz 2005 13:46 tarihinde demiş ki: yasaniyor. ayri ülkeler de bile... neden yasanmasin ki ? ask bu... nerde ve nasil olacagina sen karar veremiyorsun. birden karsina cikiyor ve sonrasi malum iste... AHAHAHAHAHAH. sora kız dayanamayacağını söyleyip seni terk ediyor, ölmek istiyosun, feci acı çekiyosun falan filan.. ama herşeye değer mi? değer. uzun süre görüşemedikten sonra onu gördüğünde ne kadar mutlu olabileceğini tahmin bile edemezsin. acısız aşk olmaz zaten. hmm hatta şu long distance relationship hakkında bir yazım vardır ki okunmaya değer okuyunuz okutturunuz. long distance relationship ne kadar zor bir şeydir bu. birbirinize aşıksınızdır, ama sevgiliniz yurtdışına gitmek zorundadır. bile bile bu ilişkiye başlarsınız, ilk başlarda çok fazla bağlanmak istemezsiniz ama sonraları o kadar inandırır ki sizi; asla bırakmayacağına.. kapılırsınız, adeta onun için yaşamaya başlarsınız.. ama sonra olan olur, o kadar sizi kendine bağlayan, o kadar güvendiğiniz insan bunu yürütemeyeceğini söyleyerek sizi yarı yolda bırakır. kendinizi çok çaresiz hissedersiniz, yaşamak istemezsiniz, o gittikten sonra onunla konuşamayacağınızı düşünmek bile ölmeyi istemenize yeter. ama ona da hak verirsiniz, acı çekmek istemiyodur, üniversite yıllarında hayatını yaşamak istiyordur belki de.. kısaca anlatmak istediğim şey, eğer ilişkiyi yürütebilme konusunda kendinize -kendinizden çok sevdiğiniz kişiye- güvenemiyorsanız başlamayın. sonrasında çok acı çekersiniz. emin olun platonik aşk daha az acı veriyo. ek$isözlükte bir yazarın şu lafı tam anlamıyla noktayı koyuyor olaya: havaalanlarında uyumayı, ağlamayı, ağladığınızı o daha fazla üzülmesin diye saklamayı, uzun uçuşlarda en uyduruk yiyeceklerle bile karın doyurmayı, en ucuz havayolu şirketlerini, abuk subuk havaalanlarını, uzak, sapa bir yerdeki bir ülkeye en kısa yolu, günlük hayatta pantolonunun arka cebinde pasaportla gezmeyi, onu görmek için paraya ihtiyaç duyacağınızı bildiğinizden harcadığınız her kuruşu hesaplamayı, iğrendiğiniz bir iş hayatına sırf onu düşünerek katlanmayı, yalnızlıktan korkmamayı, güvenmeyi, inanmayı ve küçük bir insanın büyük bir dünyada bir başka küçük insanı ne kadar çok sevebileceğini öğreten ilişki türüdür. (ribbons, 05.07.2005 01:09 ~ 01:13) eğer sonunda acı çekmeyi kabul ediyorsanız tavsiye edilir. onu ne kadar çok sevdiğinizi anlarsınız, sadece telefonda sesini duyarak bir insanın ne kadar mutlu olabileceğini anlarsınız.. demişim 13 temmuzda. devamı için TIK.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Yürü be çiptek.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yaşanmaz. sonradan ayrılırsa belki.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kendini kandırmaktan başka bişey olmaz o kısacası yaşanmaz.[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Madcat, 29 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Yürü be çiptek. yürürüm tabi acımdan kıvranıyorum ben burada =)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 aşk = sevmek değer vermek bunun şehirle alakası yok. aşık olursun ama ne gezebilirsin ne eğlenebilirsin ne beraber zaman geçirebilirsin hiç bir anlamı olmaz.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yasanır... ben yasarım ama destek bulmam lazım... yardımada ıhtıyacım var ama ben yasarım:) sozde dınlemem bu konuda...[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
N-c Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 özlemektir sevmek, hep yanında istemektir, sesini duymaktır sevmek, belkide uzun zaman duymak için heyecanlanmak, zor anında teselli etmektir sevmek, sadece elini tutmak değildir sevmek, gökyüzünde kayan her yıldızda onu dilemektir, doğum günlerinde özel günlerde tek dilek şansınıda ona harcamaktır sevmek. sevmek hayaliyle kavrulmaktır:!! karşı çıkan varsa bu sözlerime hayır desin eğer yoksa karşı çıkan şu sorumu cevaplasın Sevmek tüm bunlarsa aradaki mesafe hangisini bozmaya yeter? Sevgilerimle aradaki mesafeyi sorun edenlere!!!
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hehe valla iyidir , yaşa tabide , zor olur diye dedim. ama güveniosanız birbirinize ne mutlu.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 zor ya,ben ayrı $ehırlerde tatıle fln gıttıgımızde kötu oluyorum digerleri napsın. edik:imla [signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 29 Temmuz 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ayrı şehirlerde çok rahat yaşanır ama yaşarken aşk biter tükenir, güven biter vs...[signature][hline]These open doors...
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bana gore,aşk yaşanmaz eziyet verir.umut dolu olursun ama buluşmadıkca gun gectikce içindeki de biter.yaşadıklarınla kalırsın. ha illa yaşıcam diyosan kendınden cok sey vermen gerek karsının da öyle.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
unac Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gözden ırak olan gönüldende olurmuş(öylemiydi bu söz:) ) ama öyle bence görmeyince ne kadar seversen sev unutuyosun araya baska insanlar giriyo çıkıyo derken...[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sen kafana koyduktan sonra ayrı dünyalardan bile yaşarsın.önemli olan ikinizinde birbirinize güvenmesi.ötesi yok[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 lisedeyken böyle bir ilişki yaşamış olan birisi olarak diyorum ki hayır olmaz :) ama o zaman sorsanız aa neden olmasın filan derdim tabi ki, yani tüm düşünceler gibi bu da zamanla değişiyor, nasıl ki aşk mı para mı geyiğine o zamanlar olsa aşk diyorsam bu da öyle birşey... neticede olmaz ama bence...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... [Bu mesaj Frigg tarafından 29 Temmuz 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Şimdi ikiside mi diyorsun :p.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
YagmurBulutu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gerçekten aşıksan eminsen karşındaki de eminse yaşarsın.ama öle gelip geçici bir şeyse başlamaya değmez zaten.
HaDeSs Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 coq zor be gozum ben denedım daha once ordan bılıom :)[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
HaDeSs Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: no_comment, 29 Temmuz 2005 17:11 tarihinde demiş ki: özlemektir sevmek, hep yanında istemektir, sesini duymaktır sevmek, belkide uzun zaman duymak için heyecanlanmak, zor anında teselli etmektir sevmek, sadece elini tutmak değildir sevmek, gökyüzünde kayan her yıldızda onu dilemektir, doğum günlerinde özel günlerde tek dilek şansınıda ona harcamaktır sevmek. sevmek hayaliyle kavrulmaktır:!! karşı çıkan varsa bu sözlerime hayır desin eğer yoksa karşı çıkan şu sorumu cevaplasın Sevmek tüm bunlarsa aradaki mesafe hangisini bozmaya yeter? Sevgilerimle aradaki mesafeyi sorun edenlere!!! reklam gıbım olmus bea api:) ama coq basarılı..[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 offf... ben kendımden emınım zatn! yarın yola cıkıyorum zatn bakalım nolcak (ıcımde de kotu bı hıs var sankı bısı olcak:))[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 evet bence de cok guzel bı yazı oldu yanımda yazdı zatn:) haklı ama....[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Loras, 29 Temmuz 2005 18:30 tarihinde demiş ki: Şimdi ikiside mi diyorsun :p. euhue hayır olmaz diyorum...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 long distance ilişkiler çoğu zaman uzun sürer, tabii en önemli şartı yerine getirirsen.. Periyodik olarak yüzyüze ve telefonda görüşme.. Bu şartı yerine getirdikten sonra, aynı şehirdeyken, yakınken yürümeyecek bir ililşki bile yürüyebilir. Çünkü çiftler kavga etmeye, sorunları su yüzüne çıkarmayı istemez. Zaten az görüşüyorlar, görüştükleri her dakikayı en iyi biçimde değerlendirmek isterler.. Ama zor biliyo musun? Emek istiyor, sabır istiyor. Bir gün kafan bozulur, başını omzuna yaslayacak bir sevgili ararsın, ama o uzaktadır... Sevinirsin, kucağına atlayacağın çılgın atacağın bir sevgili ararsın, ama o yine uzaktadır. Sabır istiyor cidden..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Öne çıkan mesajlar