Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivas bekle beni

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gel canım sen gel bizde malzeme bol yaw :) Böyle dolu dolu.ş.[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
Hııo?[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
said:
Dev, 20 Ağustos 2005 11:12 tarihinde demiş ki:
Kişisele yollansın bu lütfen...

Sorunlu oldugunu dusunuyorum su son aynı icerikli mesajını gordukten sonra.

Bak arkadasım eger cok rahatsız oluyosan ve konu dısının mod.lugunu yapma hevesin varsa ve istekliysen bunu adminlere belirt yapmak istiyorum bu işi de.

Her yere Kişisele gitsin bu yazmışsın. Anlıyamadım ilgi cekme cabanı. Hani kişisele gitmeyecek, egitime gidecek şeye bile kişisele gitsin yazmıssın yeter artık sacmalıyosun zira.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Kerticem Beşiğini O Olacak :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
güzel yurdumun her şehri birbirinden güzel.onun için sivas'ta mutlu olursun merak etme=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
  • Yeni Oluştur...