Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ex tehlikesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmm şöyle bişi olabilir ama...
Ex'i unutmak için ex çakmak
Tabi yanlış bi şi, yapın demiyoruz. Hatta yapmayın, biz onaylamıyoruz.ister yap ister yapma. bana ne dimi?[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
ex'ler unutulur gider.
ya da (bkz: Space-Dye Vest)[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
Pha cok kotu yannis anladi, kalemden cikmadi ki top ta yannis anladigi konseptin aslinda son derece korkunc bir goruntu olusturdu aklimizda, ne biliyim unlu halk ozani Bonepart tan alinti yaparsak: Ilac aldiginda nasil olacaginizi dusundugumuz Sekip'in bizde yarattigi etki gibi

Delacim, Honda Motors capondur, ben sizi Fransiz araclari kullanmaya davet ettim o kadar, siz efendim hala Honda derdindesiniz. Birakin yahf[signature][hline]Cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
Mesaj tarihi:
yok yok attack of the ex'ten sonra ex menace'ın gelmesinden belliydi. ex'ler insanda onarılmayacak tahribata yol açar, uzak durmak, yeni mecralara açılmak lazım gelir. hangimiz yılan hikayesine dönen bişiler yaşamadık ki, zarardan başka şey deil.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
volficim fransiz araclari bana gelmez buyuk ihtimal. gonlum italyanlarda zaten ezelden ama biliyosun onlar da ayaga dustu.

uc taraf deniz, dort taraf boyle iste.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
sen bole diince canım ex istedi..bi dk ben hiç almadımki ex olsun aliim bi[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
ya dur bi tane bulalımda sonra ex olunca dikkat ederiz yaa yaa...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ex menace part 2

F1'e ex yuzunden gidememek aci verici, talihsizlik. her tarafta f1 haberleri cikarken oturmak daha da kotu. halflife hesabiyla mi bitiyor bu etki bilinmez.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
hani fatih terimle bi veletin cikolatayla kaynastiklari reklam vardi. o reklam geldi aklima.

Hey YÖK, Sağol. : ))))))))))))[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Mesaj tarihi:
efes ex. güzel aslında[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
  • Yeni Oluştur...