Pha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Lan ne golsüzü kalemden çıkmadı ki top.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Arkadaşlar sentetiklerle beyninizi mahvedersiniz, içmeyin cidden.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 evet.. esrar perdesi aralanıyor[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hmm şöyle bişi olabilir ama... Ex'i unutmak için ex çakmak Tabi yanlış bi şi, yapın demiyoruz. Hatta yapmayın, biz onaylamıyoruz.ister yap ister yapma. bana ne dimi?[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ex'ler unutulur gider. ya da (bkz: Space-Dye Vest)[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Pha cok kotu yannis anladi, kalemden cikmadi ki top ta yannis anladigi konseptin aslinda son derece korkunc bir goruntu olusturdu aklimizda, ne biliyim unlu halk ozani Bonepart tan alinti yaparsak: Ilac aldiginda nasil olacaginizi dusundugumuz Sekip'in bizde yarattigi etki gibi Delacim, Honda Motors capondur, ben sizi Fransiz araclari kullanmaya davet ettim o kadar, siz efendim hala Honda derdindesiniz. Birakin yahf[signature][hline]Cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Eski kız arkadaşınız sizinle aynı okula geliyor diye nickinizi "SABANCIDA KAŞAR VAR LORDUM HELP PLS" yapmayın.[signature][hline]g3nk.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yok yok attack of the ex'ten sonra ex menace'ın gelmesinden belliydi. ex'ler insanda onarılmayacak tahribata yol açar, uzak durmak, yeni mecralara açılmak lazım gelir. hangimiz yılan hikayesine dönen bişiler yaşamadık ki, zarardan başka şey deil.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 volficim fransiz araclari bana gelmez buyuk ihtimal. gonlum italyanlarda zaten ezelden ama biliyosun onlar da ayaga dustu. uc taraf deniz, dort taraf boyle iste.[signature][hline]TOiO
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ligden dusmedigin surece bi sorun yok bap[signature][hline]Cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 en kotu el dorado var be. amerikan efsanesi, klas sembolu.[signature][hline]TOiO
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ahaha lan tabi o saatte benim kafam başka şeye çalışmamış haliyle.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sen bole diince canım ex istedi..bi dk ben hiç almadımki ex olsun aliim bi[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ex diyince mumi geldi aklima alla alla. titanyum taytli prens...[signature][hline]
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya dur bi tane bulalımda sonra ex olunca dikkat ederiz yaa yaa...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ex menace part 2 F1'e ex yuzunden gidememek aci verici, talihsizlik. her tarafta f1 haberleri cikarken oturmak daha da kotu. halflife hesabiyla mi bitiyor bu etki bilinmez.[signature][hline]TOiO
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ex'lere ölüm[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hani fatih terimle bi veletin cikolatayla kaynastiklari reklam vardi. o reklam geldi aklima. Hey YÖK, Sağol. : ))))))))))))[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 efes ex. güzel aslında[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ex değil! mdma (swh)[signature][hline]MONO(b)LOG
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 İsmi "ex" yani "extacy", yapıldığı madde ise "mdma"...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yok, kod adi ex. yapildigi madde protein.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
silencer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ı-ıh. tahta.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın)
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Poponuzdan element uydurmayın[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Öne çıkan mesajlar