Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss Tercih Sonuçları

Adokas

Öne çıkan mesajlar

said:
gellidus, 16 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
Saglam kaynaktan onaylanmamis bicimde 16 si diye duydum.
Birde puanlar cok firlamamis hadi sizede benden bir kiyak :)
korkmayin yani :D:D
pek sağlam değilmiş galiba bugün ayın 16 sı :) ve bir gelişme yok[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 17 Ağustos 2005 11:11 tarihinde demiş ki:
acaba öss sonuçları gibi sayfaya girdiğimiz de direkt tc kimlik no yazıp mı öreneceğiz? valla zaten internetten öğrenilmiyorsa bittim ben. bilen var mı?

Kardeşimin dün lgs sonuçları açıklandı anasayfa (meb.gov.tr) ye girdiğimde direk t.c. kimlik no'yu yazıp öğrendik ..Büyük ihtimalle öss'de de aynı şey olur ordan bakabiliriz ama hala kesin bi tarih yok hep aralardayız yok 20-25 yok 17-20 vs vs.[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die
Sosyal ağlarda paylaş

Walla severek takip ediyoruz OSYM'yi de birde işkence etmeyip insanlara şu tarihte açıklanacaktır diye yazı koysalar süper olucak! Ama o kadar yetenkli ve düşünceli çalışanı arasında bunu düşünen vardırda; belki yazarlarsa serverlar çöküp, databaseler gidiyordur ve onu yazmakta harcadıkları iş gucu ile bu ülkenin geleceği yanlış yönlenebilir diye yapmıyorlardır bunu. Yoksa koskoca kurumdan bir tane ulan yazsak mı? Diye düşünen çıkar herhalde![signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

e hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.aranızda istediği tercihi tutturacağını düşünen var mı?(peh haftasonu demiş cumartesi mi pazar mı)[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...