gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Saglam kaynaktan onaylanmamis bicimde 16 si diye duydum. Birde puanlar cok firlamamis hadi sizede benden bir kiyak :) korkmayin yani :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 16sı??? 17si olmasın o?[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hep lgsden bir hafta sonra olmaz mı?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: gellidus, 16 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: Saglam kaynaktan onaylanmamis bicimde 16 si diye duydum. Birde puanlar cok firlamamis hadi sizede benden bir kiyak :) korkmayin yani :D:D pek sağlam değilmiş galiba bugün ayın 16 sı :) ve bir gelişme yok[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 rofl :horace: ben bu hafta cuma günü bekliorum en geç açıkcası[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: twistedemo, 16 Ağustos 2005 21:20 tarihinde demiş ki: hep lgsden bir hafta sonra olmaz mı? [signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bugün müş. die sölediler :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 acaba öss sonuçları gibi sayfaya girdiğimiz de direkt tc kimlik no yazıp mı öreneceğiz? valla zaten internetten öğrenilmiyorsa bittim ben. bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adokas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: muzcu, 17 Ağustos 2005 11:11 tarihinde demiş ki: acaba öss sonuçları gibi sayfaya girdiğimiz de direkt tc kimlik no yazıp mı öreneceğiz? valla zaten internetten öğrenilmiyorsa bittim ben. bilen var mı? Kardeşimin dün lgs sonuçları açıklandı anasayfa (meb.gov.tr) ye girdiğimde direk t.c. kimlik no'yu yazıp öğrendik ..Büyük ihtimalle öss'de de aynı şey olur ordan bakabiliriz ama hala kesin bi tarih yok hep aralardayız yok 20-25 yok 17-20 vs vs.[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya bugün babam radyoda bugün açıklanıcağı konusunda bir şey duyduğunu söyledi ama bilemicem gene de kesin midir nedir ama buda lgs gibi 4 ten sonra açıklanır gibime geliyor[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Sabah ta öss ile ilgili yazılar yazan bi adam var hafta sonu açıklanacak diyo[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Sağol canım hakketen baktım şimdi ve gördüm...Ulan hafta sonu değilde cuma açıklansa :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 adı ne yazarın bizde bakalım netten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Walla severek takip ediyoruz OSYM'yi de birde işkence etmeyip insanlara şu tarihte açıklanacaktır diye yazı koysalar süper olucak! Ama o kadar yetenkli ve düşünceli çalışanı arasında bunu düşünen vardırda; belki yazarlarsa serverlar çöküp, databaseler gidiyordur ve onu yazmakta harcadıkları iş gucu ile bu ülkenin geleceği yanlış yönlenebilir diye yapmıyorlardır bunu. Yoksa koskoca kurumdan bir tane ulan yazsak mı? Diye düşünen çıkar herhalde![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 http://www.sabah.com.tr/gursoy.html yüreğimize su serpildi :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 artık gazeteye de çıktıysa tamamdır bu iş haftasonu bitecek tüm stres :P [Bu mesaj Alexey tarafından 17 Ağustos 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 e hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.aranızda istediği tercihi tutturacağını düşünen var mı?(peh haftasonu demiş cumartesi mi pazar mı)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hoCAM vala ben kendi puanımın 3 puan altındaki yeri istiyorum,inşallah tutar...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ebnim de istediğim yerler puan ve dilim olarak altımda inşallah olur[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 benim istediğim yerle aramda 0.13 oynuyo kritik yani o yüzden ama bakacaz bakalım artık...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 neresi ramses? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Anadolu üniversitesi uçak-motor-gövde bakım[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 alaaam 3 senelik rüyam gerçekleşsin bak 22 puan altım yeri yazdım (bilkent fizik) varmı fizikçi arklar burda[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 BEN 25i DiYE BiLiYORUM[signature][hline]Ölüm uykusu bizi hayallerin gerçek oldugu yere götürdügüne göre, bu fani bedenlere girdigimizde gerçeklere ara veriyor olmaliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 haftasonu, hastasonu.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar