Head Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 dokunsana ellerime. ellerimde bir dokunusunu bile cok ozledim , belki gozlerimle seni uyurken izlemeyi. uykunun beklenmedik yerlerinde titredikten sonra kalbinin uzerine elimi koymayi , sevismekten bir turlu zaman bulamadigimiz caylarimizi icemeyisimizi , cumartesi sabahi kahvaltilarimizi , cuma gecesi yemeklerimizi. gittin mi bilmiyorum , ama senden kalan seyleri kucakliyorum su gunlerde. sadece bil istedim , gereksiz aliskanliklarimdan birisi. yaptiklerimi , yapamadiklarimi topluyorum her gece , kendimden cikartiyorum. sen kaliyorsun geriye , bir de aglayan bir insan kaliyor ; ben yani. kalbimde kendi kendime kanattigim yaralarim , biriktirdigim gozyaslarim var. ellerimde sildigim gozyaslarim var , o cumartesi gunu aglayarak terkettigim evinin kapisinin kokusu var elimde. ellerimde ellerinin , dudaklarinin kokusu var. hadi , dokunsana ellerime.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 humm,bir üzüntü ve özlem hissetim bu yazıda. bunalım zamanına denk geldi değil mi?[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 daha önce yazdığın yazıdaki olay aklına gelmiş sanırım. bu da çok güzel olmuş, melankoli gerçekten de ilham veriyor insana.[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ah ah, melankoli, hüzün, suçluluk falan filan iyice doldurunca adamı böyle coşuyor insan. Güzel olmuş.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi head naptın ya yazılrmı bu aglicam[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 birşey demişem yoksa ağlacak gibi geldi bana[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bunların hepsinin hayal gücü değil de , yaşanmış olması benim için mükemmel bir şey. artık varolmasa da.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 koskocaman karalama defteri bölümünde bi head'in yazıları bana hitap ediyo, acıtıyo , derinden etkiliyo.. yine leziz olmuş, eline - yüreğine sağlık.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 iyi ama anlatim dili nedeniyle sanki biraz duygusuz kalmis.. daha canli yazabilirdin ayni yaziyi..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 mükemmel olmuş ya helal olsun ellerine yüregine saglık[signature][hline]- Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar