Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 [spo1=+9 Shard][/spo] Beyler sizce bu gerçekmidir photo shopmıdır yoksa dupemudur nedir yorumlarınızı bekliyorum...
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ps diilmiş gibi görünüyor. hangi server?[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sanırım ares ama tam emin değilim
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 vardır elbet edit hat safhada[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 beramus ta geliba info shock u tanıyorum[signature][hline]İLiveForThisShit (KO)
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 windows paint ile o bölüm kesilmiş galiba. Resim kalitesi çok düşük. O yüzden ps olup olmadığı tam anlaşılamıyor. PS, editlenen her resmin kodlarının içine "Adobe" ibaresi koyar. Bu resimde o ibare yok. 1. Photoshop ile editlendikten sonra, windows paint ile resmin o bölümü kesilmiş olabilir. 2. Resim gerçek olabilir.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ares'te merchan'ta gordugum +9 bi fabric coat SS'ini ilgili topic'e koymustum.. ki baska +9'lar da gordum ve hatta +9 shard hakkinda da ranking.tk forumlarinda bir cok sey okudum. bu oyunda her seyin olabilecegine inaniyorum artik zaten. o yuzden "mimkindir".[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eğer bundan bir asasinde değilde birden fazla kişide varsa ben bu oyunun a.k. derim artık said: 1. Photoshop ile editlendikten sonra, windows paint ile resmin o bölümü kesilmiş olabilir. resmin büyük kısmını ben kestim fazla yer kapalmasın diye ama ben kesemden öncede garip bir kısmı kesikti istiyorsanız tam koyiim bide? [Bu mesaj Cobra226 tarafından 09 Ağustos 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Beramusta da var 1 tane bundan..(1 tane olcağını sanmıyorum ama ben bunu gördüm..) Hatta upload edeyim. Durun :) Server beramus eminim [spo1=...::::A.Q::::...][/spo][signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gerek yok.. resimde tuhaf bir noise var zaten. zoom yapip inceleyince editlenmis olabilecegi goruluyor ama bu resim icin kesin konusmuyum. yine de serverlarda +9 shardlarin olabilecegine ben inaniyorum. (hicbiri el emegi, goz nuru degil tabi.)[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 [spo1=Orjinal][/spo] Beyler alın buda resmin orjinali ama yinede kenarlarda kesline bir yerler var galiba dedğiniz gibi ps olabilir bu...
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Cobra226, 09 Ağustos 2005 17:55 tarihinde demiş ki: [spo1=+9 Shard][/spo] Beyler sizce bu gerçekmidir photo shopmıdır yoksa dupemudur nedir yorumlarınızı bekliyorum... oladabilir olmayadabilir[signature][hline]İLiveForThisShit (KO)
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 +11 elixir oluyo da +9 shard nie olmasın :-p
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 +10 max. :D:D:D[signature][hline]İLiveForThisShit (KO)
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Eğer resmin orijinali buysa fotoşop değil. psp de deil. başka bir programsa bilemem..[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 +11? O.o ben sadece +10 kadar upgrade oluyo diye biliyodum allah allah :) Bide hazır söz stafftan açılmışken beyler bende bi ss var bi magein elinde 2 tane rons staff var bu rons staff one-handedmıdır nedir :D ?Yoksa sallamamıdır bu resim ?İsterseniz koyyim onuda...
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 [spo1=lvl 80 warrior][/spo] bunu serverda baska bi yerde buldum bi goz atın derim[signature][hline]İLiveForThisShit (KO)[Bu mesaj WannaTry tarafından 09 Ağustos 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: WannaTry, 09 Ağustos 2005 18:13 tarihinde demiş ki: +10 max. :D:D:D biliyorum :D :D biri demişti de. bana +11 elixir gösterdiler diye :D
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 zaten paticikte bununla ilgili 458917982 kere topic açıldı herkes aynı resmi birbirine gösterip gösterip duruyo anlamadım olayı :D
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 jap-ko da herşey mümkün...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: jap-ko da herşey mümkün... Benim dediğim japko değil ama,yazılar ingilizce ahada bu bakın [spo1=Dual Ron's Staff][/spo]
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 japkoda çatal görmüştüm ben. adam koymuş merchanta resmen Fork yazıyo ve çatal resmi var. attack power 5 mi ne :D :D :D[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet.
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bende görmüştüm onu adamın elinde vardı ben gördüğümde tezgahta satış yaparken ilgi çeksin diye eline almıştı :D
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bende myko da un gördüm floor yazıyordu :) usko dada birinin elinde şekerli asası vardı vardı :D
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ares te kar topu satanlar da var :D:D[signature][hline]İLiveForThisShit (KO)
Öne çıkan mesajlar