Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+9 shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ps diilmiş gibi görünüyor. hangi server?[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Mesaj tarihi:
vardır elbet edit hat safhada[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Mesaj tarihi:
windows paint ile o bölüm kesilmiş galiba. Resim kalitesi çok düşük. O yüzden ps olup olmadığı tam anlaşılamıyor.

PS, editlenen her resmin kodlarının içine "Adobe" ibaresi koyar. Bu resimde o ibare yok.
1. Photoshop ile editlendikten sonra, windows paint ile resmin o bölümü kesilmiş olabilir.
2. Resim gerçek olabilir.[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
İstanbul'lular tıklayın hülen...
Mesaj tarihi:
ares'te merchan'ta gordugum +9 bi fabric coat SS'ini ilgili topic'e koymustum.. ki baska +9'lar da gordum ve hatta +9 shard hakkinda da ranking.tk forumlarinda bir cok sey okudum.
bu oyunda her seyin olabilecegine inaniyorum artik zaten. o yuzden "mimkindir".[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Mesaj tarihi:
eğer bundan bir asasinde değilde birden fazla kişide varsa ben bu oyunun a.k. derim artık

said:
1. Photoshop ile editlendikten sonra, windows paint ile resmin o bölümü kesilmiş olabilir.

resmin büyük kısmını ben kestim fazla yer kapalmasın diye ama ben kesemden öncede garip bir kısmı kesikti istiyorsanız tam koyiim bide?

[Bu mesaj Cobra226 tarafından 09 Ağustos 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

Beramusta da var 1 tane bundan..(1 tane olcağını sanmıyorum ama ben bunu gördüm..) Hatta upload edeyim. Durun :)

Server beramus eminim

[spo1=...::::A.Q::::...][/spo][signature][hline]Name: CaNNi
Class: Assasian
Clan: yok
Race: El Morad
Server: Beramus
Level: 61
Sonunda bi mirajım oldu.. :D
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)

Mesaj tarihi:
gerek yok.. resimde tuhaf bir noise var zaten. zoom yapip inceleyince editlenmis olabilecegi goruluyor ama bu resim icin kesin konusmuyum. yine de serverlarda +9 shardlarin olabilecegine ben inaniyorum. (hicbiri el emegi, goz nuru degil tabi.)[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Mesaj tarihi:
said:
Cobra226, 09 Ağustos 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
[spo1=+9 Shard][/spo]

Beyler sizce bu gerçekmidir photo shopmıdır yoksa dupemudur nedir yorumlarınızı bekliyorum...

oladabilir olmayadabilir[signature][hline]İLiveForThisShit (KO)
Mesaj tarihi:
+11? O.o ben sadece +10 kadar upgrade oluyo diye biliyodum allah allah :) Bide hazır söz stafftan açılmışken beyler bende bi ss var bi magein elinde 2 tane rons staff var bu rons staff one-handedmıdır nedir :D ?Yoksa sallamamıdır bu resim ?İsterseniz koyyim onuda...
Mesaj tarihi:

[spo1=lvl 80 warrior][/spo]

bunu serverda baska bi yerde buldum bi goz atın derim[signature][hline]İLiveForThisShit (KO)

[Bu mesaj WannaTry tarafından 09 Ağustos 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
japkoda çatal görmüştüm ben. adam koymuş merchanta resmen Fork yazıyo ve çatal resmi var. attack power 5 mi ne :D :D :D[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet.
  • Yeni Oluştur...