Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tamam analadım ben tam bir ÖKÜZÜM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya cıdden kız mılletıde para odesın
sahsen ben cok rahatsız oluyorum
yemege ıstedıgımı rahatca alamıyorum
ıyıce kasılıyorum yemek bogazımda kalıyor
kendımı ezık hıssetmeye baslıyorum
bende stres yapıyor bu para odeme olayları
herzamn erkeklerın para odemesıne karsıyım[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Mesaj tarihi:
bence de parayı erkek ödemesi kadar saçma birşey yok yani kızın bir eksiği mi var yani parası mı yok çıkarsın ödesin yani nedir? hiç sevmem erkeğe devamlı para ödeten kızları...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Mesaj tarihi:
Bende öküzüm ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
(Şimdi, sadece ilk mesajı okudum, ona göre yazıyorum)

Hiç de öküz değilsin, asıl öküz olduğunu düşünüyosan öküzsün demektir... Kız sürekli seni kesiyosa senden hoşlandı demektir, özgüveni yerindeyse, gelir konuşursunuz, sen niye gidiyosun ki illa?

Ha gelmezse de özgüveni yoktur zaten, öyle kızı da ne yapıcan zaten, salla gitsin...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
BabacumMostors, 12 Ocak 2004 04:26 tarihinde demiş ki:
bu arada hazır kahveyi bulan adama teşekkürlerimi sunuyorum...
Mesaj tarihi:
iyi olmus boyle bosver .

her bakan kizin arkasindan aglicaksan bilemem.[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Bir kafede,Bir yerde tatlı bi kızla karşılaşıyorsun o sana bakıyor sen ona bakıyorsun .. yanındaki arkadaşın ''sana bakıyo'' der falan .. onun yanındaki kız arkadaşıda güler falan neyse bunları geç .. Niçin illa ilk konuşan biz erkekler oluyoruz? onlar kız diye bir farkımı var Ağzıda var elide,ayağıda ... hep bizmi ilk adımı atıcaz? kendini güveni olan ve gerçekten hoşlanan Erkek veya kız gider konuşur ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
hehe süpermiş.
aynı şey benim de başıma gelmişti bi kere.
kız o kadar güzel di ki ağzım açık kalmıştı.gidemedim yanına ben de uzaklaştık bakışarak. bi daha da görmedim görsem de öyle güzel olmazdı zaten.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
cunkuuu
ılk adımı atan kızlar yada reddedılen kızlar hakkında pek hos dusunulmez genelde

ama bende karsıyım ılk adımı erkeklerın atmasına
hoslanan atsın:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Mesaj tarihi:
Ya tabii, kızın yanına gidip de bozulan erkeğe de zaten kral gözüyle bakılıyo di mi... Kızlar sırf eğlence için erkek harcarken, ne diye kendini rezil etsin adamlar? Bi erkek bi kızdan hoşlanıyosa, kız da ilk hamleyi yaparsa istisnasız güzel sonlanır :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
tamam kız mılletı sorunlu kabul edıyorum ama nerden bılcez bız sızın hoslandıgınızı sız soleyın senden hoslanıyorum dıye bız ılk adımı atalım:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Mesaj tarihi:
"Senden hoşlanıyorum" dediğimiz zaman zaten ilk adımı atmış oluyoruz biz :)

Eğer aynı ortamda olduğun bi çocuk sürekli seni kesiyosa senden hoşlanıyo demektir, hiç mi içgüdünüz yok yahu, onu da mı biz öğreticez?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
Hmm biz size hoşlandığımızı sölücez ve Siz ilk adımı atıcaksınız? Süpersin Ivy :) .. zaten ilk adımı biz atıyoruzki .. Bi yerde falan sürekli biri sana bakıyorsa Falan zaten hoşlanmış demektir .. ilk adımı atmadan,hoşlandığımızı nasıl belli etcez başka ki? :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
hah ıste olay o
bı kız sızı sureklı kesıyorsa sızden hoslanıyor demektır at ıste adımını:)
ala ala solemesı kolay[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Mesaj tarihi:
İşte bende diyorum ki, bi kızın seni gözleriyle yiyip bitirdikten sonra yanına gittiğinde "Ne münasebet canım, ben senin arkandaki Smirnoff şişesine bakıyodum" deme ihtimali var, hem de yüksek bi ihtimal... O kadar şeytansınız siz yani...

Halbuki bi eleman hayran hayran bi kıza bakıyosa, kız da bunun yanına gidip "selam" derse, arkadaşımızın -deyim yerindeyse- götü düşer, direk muhabbete girer...

Farkı anlatabildim mi?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
evet:)
haklısın valla ne dıyım[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Mesaj tarihi:
İşte bende o yüzden yanınıza gelmeyen kızın ayağına gitmeyin diyorum... Tabii gerçekten büyük göğüsleri yoksa :P[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
erkek heryerde erkek

pff:([signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Mesaj tarihi:
Şakaydı be :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
ya o değilde bu kızlar cidden çok sakat varlıklar be :P dediği gibi şişeyi kesme ihtimalleri bizi kesme ihtimallerinden daha yüksek o yüzden şişe bulunan ortama girmiyorum.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
Hayır aslında seni kesiyo ama sen yanına gittiğinde sırf anlaşılmaz bi zevk uğruna seni reddediyolar... Ego tatmini mi artık bilmiyorum[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
  • Yeni Oluştur...