CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abi orumcek adam olayı ne abi adamların bacak kasları asmıs vaziyette herhalde öeh yani neyse gecici seyler bunlar:P 90 yasında yapsın hade bakalım :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 o_O[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 adam a$mı$[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 deli oldum 7. saniyede ses kesiliyor 10. saniyede de başa atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 abi karateci bi yerden sonra megaya kalkıyo ya imkansız yaptığı hareketler insan olan yapamaz yani...kesin bişey var chi dedikleri olay bu olsa gerek :D ya havada 3 erli 4 erli tekmeler o ne ya[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Yuhannas bune ? İnsan mı bu[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bu adam parçalar ya[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 siz orumcek adam gormemissiniz :D, eger izlemeyen varsa izlesin bu filmiBanlieue 13[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 O filmde David Belle oynuyor tabi iyi olucak! Ama gerçek parkour ve bir sürü traceur (parkour yapan) izlemek istiyorsanız Jump London ve Jump Britain'ı izlemelisiniz..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 oha direk capoeira yapıyo adam. helal olsun.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya muazzam falan harika falan yazınca ben cok buyuk beklentiye girdim o yuzden cok begenemedim heralde siz orumcek adam diince ben duvarlarda yuruo falan zannettim :)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 eben :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: streamin, 08 Temmuz 2005 08:59 tarihinde demiş ki: said: Dorsia, 08 Temmuz 2005 02:15 tarihinde demiş ki: said: streamin, 08 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: delikanlı kızlar :) Bir manasi yok.. tokat ustune tokat.. ben bir cat fight bekliyordum:) solesi var; allah ne verdiyse.. oha orda kadın gene insaflı istese oldurebilir adamı hakkaten sadece yere atıo bi kere yere atıp yuzune yumruk atıyo onun dışında sadece surunduruyo hahahaha çok komik ya ama çekenlerde paso guluyo zaten =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Kanatsızda uçulabiliyormuş....[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bir adres de benden. Belki karate'deki kadar değil ama bunlar da uçup kaçıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar