Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 arkadaşlar aşağıdaki ayarlar nedir, oynanması caiz midir. bi de bilgisayar için normal sıcak aralığı nedir? benim makina bu aralr kendi res atar oldu asusprobe u yükledim. kaç derecede kapatıp dinlendirmek gerekir? Bir de bu ayarlarla oynayarak bilgisayarı yakabilir miyim mesela? [spo1=işte ayarlar][/spo] edit1: lol resmi eklemedim durun ekliycem[Bu mesaj Eternalus tarafından 18 Ağustos 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 işlemcin amd mi intel mi şu günlerde restart atıyor dediğinden bilgisayarının restart sebebini işlemci ısınmasına yorabiliriz kasanın kapağını açık tutmaya bak birde ek fan takmayı deneyebilirsin kasan uygunsa işlemcilerin dayanabileceği ısıları urza iyi bilir oc ile uğraşan birilerine sormak gerekir[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 P4 için 70 AthlonXP 60. Athlon64 biraz daha düşük olmalı.. Ama yaz sıcakları var, telaş etmek yersiz yüksek bile olsa.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 benim athlon xp ler 85 i vurupta takır takır çalışıyor hoca 64 lerin ısınmalarını bilmiyrum ama[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 peki ben bu ayarlarla oynayarak bilgisayarı yakabilir miyim mesela? yoksa o ayarlar sadece monitoring için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bu programi indirdinmi?eger indirdiysen bi link verebilirmisin banada lazimda.[signature][hline]Rising to the heavens light Just to plea for death Just to be denied- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/mb/flash/probe32-22410.zip adres budur hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 linkde bi sorun var herhalde acilmiyo.asusun web sitesindede aradim ama yok diyo [Bu mesaj Shimone tarafından 19 Ağustos 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Asus anakartınız varsa, yanında gelen CD ile gelmis olması lazım. Anakartınız asus degilse bunu yuklemeyin zaten.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 asus probe sadece bi izleme ve alarm programı. benim athlon xp 2800+ @2.2ghz işlemcim antalyada 75 derecede hiçbir sorun yaşamıyorum.. Asus Probeye gelince. Ordaki değerleri oynayarak bilgisayarına hiçbi şekilde etki edemezsin. İşlemcin 65 derece ordaki 72 yazan yeri değiştirirsen mesela 64 yaparsan 65 derece olan işlemcin yüzünden asus probe alarm vericek. Aynı şekilde voltaj % leri var orda. o % tolerans ayarı. onu %10 değilde %1 yaparsan mesela 3.3v değeri için konusalım, 3.3v+%2 voltaj değişimi olursa asus probe alarm verir. sadece koruma programı anliyacagın. aynı şekilde oradaki fan deviri 600 olarak yazılmıiş. senin fan hızını gösterecek asus probe.diyelim 2200rpm. ordaki değer 600 oldugu için bi sorun göstermicek program. Ama ordaki değeri 2300 yaparsan " fanın yavas calısıyor 2300 un altında!" diye zar zar ötecek. kapiş? :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Polling interval da değerlerin kaç saniyede bir yenileneceği.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar