Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AsusProbe....

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar aşağıdaki ayarlar nedir, oynanması caiz midir. bi de bilgisayar için normal sıcak aralığı nedir? benim makina bu aralr kendi res atar oldu asusprobe u yükledim. kaç derecede kapatıp dinlendirmek gerekir? Bir de bu ayarlarla oynayarak bilgisayarı yakabilir miyim mesela?

[spo1=işte ayarlar][/spo]
edit1: lol resmi eklemedim durun ekliycem

[Bu mesaj Eternalus tarafından 18 Ağustos 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

işlemcin amd mi intel mi
şu günlerde restart atıyor dediğinden
bilgisayarının restart sebebini işlemci ısınmasına yorabiliriz
kasanın kapağını açık tutmaya bak birde ek fan takmayı deneyebilirsin kasan uygunsa
işlemcilerin dayanabileceği ısıları urza iyi bilir
oc ile uğraşan birilerine sormak gerekir[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound...
Sosyal ağlarda paylaş

asus probe sadece bi izleme ve alarm programı.
benim athlon xp 2800+ @2.2ghz işlemcim antalyada 75 derecede hiçbir sorun yaşamıyorum..

Asus Probeye gelince. Ordaki değerleri oynayarak bilgisayarına hiçbi şekilde etki edemezsin.
İşlemcin 65 derece ordaki 72 yazan yeri değiştirirsen mesela 64 yaparsan 65 derece olan işlemcin yüzünden asus probe alarm vericek.
Aynı şekilde voltaj % leri var orda.
o % tolerans ayarı. onu %10 değilde %1 yaparsan mesela 3.3v değeri için konusalım, 3.3v+%2 voltaj değişimi olursa asus probe alarm verir.
sadece koruma programı anliyacagın.
aynı şekilde oradaki fan deviri 600 olarak yazılmıiş.
senin fan hızını gösterecek asus probe.diyelim 2200rpm.
ordaki değer 600 oldugu için bi sorun göstermicek program.
Ama ordaki değeri 2300 yaparsan " fanın yavas calısıyor 2300 un altında!" diye zar zar ötecek.
kapiş? :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...