elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Suudi Arabistan vatandaş ve akrabaları dışındaki insnlara kâbe ziyareti dışında vize veriyomu? turist kabul ediyo mu? kesin bilgisi olan varsa sevinirim..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 [Bu mesaj elaidi tarafından 20 Ağustos 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ürdün uyguluyo dicektim sorunu silmişin ben naapmalıyım bu durumda :-p[signature][hline]choose life. [Bu mesaj Dextra tarafından 20 Ağustos 2005 02:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tabiki veriliyor, neden verilmesin??[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 vize veriyor, vatandaslik icin ise kan getirtiyor... diyordu arkadasim[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Çalışmak için ise gereken izin farklı bi şiymiş. Sigorta olayı devlete bağlı değilmiş. Özel sigorta yaptırmak gerekiyormuş falan gibi geyikler muhtelif. Doğruluğunu onaylayacak biri yok erişim alanımda =)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 suudi vatandasi olabilmek icin suudi arabistanda dogmus olup yanlis hatirlamiyorum suudi atalarin olmali[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar