Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 teon serverında Full plate satın alıyorum uygun fiyata satan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 untamed dakilere sordunmu? satan cikabilir.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hehe baya zor olucak ucuza bulman.[signature][hline]Exodiac AW of Teon 6x msn: [email protected] Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 abi millet kafayı kırmış durumda. herifin biri ben satıcam dedi. peki dedim ne kadar? adam 7 milyon adena dedi sebebide +4 olmasıymış bende şey dedim direk sana doom plate alıyım istermisin:) manyakmıdır nedir millet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hehe questle yap onu magc coin questi var HV den aliyorsun quest odulu olarak veriyor fp helmet bedavaya gelmiş olur[signature][hline]Exodiac AW of Teon 6x msn: [email protected] Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hocam simdi akil vermek gibi olcak ama bence al comp armor al,cunku lvl 52 cok hizli olursun,sakla parani, sonrada doom alirsin,veya Blue wolf,bildigin gibi full plate almasi kadar satmasi da zor , ben oyle yapmistim da ^^[signature][hline]TaRKaN Song of Hunter :P Yakarim lvl54 power lvler MaZuT 6k hp 3k cp(lvl7 craft),at kain [Bu mesaj kopekolduren tarafından 18 Ağustos 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yok abi peynir ekmek gibi gidiyorda fp armor 5-6m helmet 3-4m millet glad a rerollladigi icin baya taleb var ama işte fiyatlar ucuk. (fp armori 10m a helmeti 7m a satan var. Komik olan bunlari alanda var.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 eskiden armormu varmış :) üzme tatlı canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar