Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 xp kullanıcıları ''komut istemi'' bölümüne netstat -n yazarsanız msn online listtekilerin ipsini ögrenebilirsiniz.[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 pardon yanlıs bilgi ip ogrenmek icin veri aktarımı yapmalısınız mesela kamera gönderme daveti uygulayıp hemen iptal edin maksat veri akısı sonra ogrenin ipsini[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 burası h4XX0r yada warez sitesi deil yanlış adrestesin[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 netstat -ano detaylı bilgi..[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 netstat -b help gibi bisey herseyi ögrenebileceginiz yer[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Cintonick, 19 Ağustos 2005 22:30 tarihinde demiş ki: burası h4XX0r yada warez sitesi deil yanlış adrestesin +1 pist git bakıyim burdan[signature][hline]Nan Curunir A LittLe Less conversation A LittLe more action pLeasee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Burasi tahmin ettigin gibi bir komunite diil.Bu tür işler icin sana başka forumlari tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 valla işime yaramaz ip filan öğrenmek. ip'mi öğrenenin de kalbini kırarım. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 1mD47 H4xX0r B4bbs 4R3 H3r3[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 iyide IP ogrenmenin hack ile alakası nedir ? belki ben merak ediyorum arkadaşın ip'i ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Masteis, 20 Ağustos 2005 08:10 tarihinde demiş ki: belki ben merak ediyorum arkadaşın ip'i ? allahaşkına niye?[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Diyelim bi arkadaşınızın hacklenmesi söz konusu ve o arkadaşınız static ip ile bağlanıyor.Bi bakıyorsunuz değişik bir ip adresiyle bağlanmış.Bende ararım sorarım şuan evdemisin kafedemisin diye.Veya beni hacklemeye çalışan biri oldu.IP adresini alıp şikayet etmek gibi bir hakkım var. Hem bana kalmış birşey seni neden dert ediyor ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar