Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefonuma Virüs Girdi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen Gün Bİ anda Telefonumun ekranı kapandı açıldı gelen kutusu silindi ardından o sırada mesaj göndermeye çalıştıgım kişiye Virüslü mesaj diye mesaj gitmiş çok şaşırdım Paylaşmak istedim[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez...
Mesaj tarihi:
bluetoothlamı bulaşmış.?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
ha bide yanlış yere açmışın mobil cihazlar bolumu daha uygun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
henüz piyasada bu tarz bir virüs bulunmuyor ama ilginç. yenin yayılmış olabilir, aslında çok ilgincime gitti. biraz daha açıklarsanız sevinirim. birde mobil cihazlar bölümüne biraz daha uygun :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
Bende çok şaşırdım telefon virüsüne fakat bluetooth ve kızılötesi ile bulaşabilir[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
ya olay aynen şu ben mesaj gondermeye çalışıodum bi anda telefonumun ekranı kapandı açıldı sonra mesaj gönderildi dedi 3 4 defa bib aktım gelen kutusu yok mesaj gonderildi dedigige virüslü mesaj diye yazı gidiyomuş:)[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez...
Mesaj tarihi:
Hİç telefoncuya götürmeye gerek yok teleofn bu olaıyn ertesi günü Mazgallara (yagmur sularının toplantıgı )yere dustu ama ordanda Belddiyeden adam çagarıp demirleri kestirtip çıkardık Ve telefon hala çalışıyo Helal Para ile kazanılmış belli :)[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez...
Mesaj tarihi:
telefona anti-virüs gelmemiş mi[signature][hline]valandil ownz j0o!
şarz değil şarj arkadaşım ya.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM

[Bu mesaj Head tarafından 20 Ağustos 2005 04:28 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...