Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Geçen Gün Bİ anda Telefonumun ekranı kapandı açıldı gelen kutusu silindi ardından o sırada mesaj göndermeye çalıştıgım kişiye Virüslü mesaj diye mesaj gitmiş çok şaşırdım Paylaşmak istedim[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez...
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bluetoothlamı bulaşmış.?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ha bide yanlış yere açmışın mobil cihazlar bolumu daha uygun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Biraz daha açar mısın arkadaşım?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 girer arada (erdener abi):D [Bu mesaj ranCid tarafından 20 Ağustos 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 henüz piyasada bu tarz bir virüs bulunmuyor ama ilginç. yenin yayılmış olabilir, aslında çok ilgincime gitti. biraz daha açıklarsanız sevinirim. birde mobil cihazlar bölümüne biraz daha uygun :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bende çok şaşırdım telefon virüsüne fakat bluetooth ve kızılötesi ile bulaşabilir[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ablamın telefonunda da vardı bu virüs. Bluetoothtan giriyor, hemen bir telefoncuya götür silsinler temizlesinler, ablam götürdüğünde çok geçti mesela, bütün bilgileri silinmişti.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya olay aynen şu ben mesaj gondermeye çalışıodum bi anda telefonumun ekranı kapandı açıldı sonra mesaj gönderildi dedi 3 4 defa bib aktım gelen kutusu yok mesaj gonderildi dedigige virüslü mesaj diye yazı gidiyomuş:)[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez...
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ayrıca telefonumda bluetooth ve kızılötesi gibi bişiler yok yani düz rengli ekranlardan :)[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez...
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 no apmhetamin[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 gecmis olsun cok gicik bi is ya gidip veriyosun telefoncuya kafadan 25 milyonunu aliyor.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Hİç telefoncuya götürmeye gerek yok teleofn bu olaıyn ertesi günü Mazgallara (yagmur sularının toplantıgı )yere dustu ama ordanda Belddiyeden adam çagarıp demirleri kestirtip çıkardık Ve telefon hala çalışıyo Helal Para ile kazanılmış belli :)[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez...
Head Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 telefona anti-virüs gelmemiş mi[signature][hline]valandil ownz j0o! şarz değil şarj arkadaşım ya. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM [Bu mesaj Head tarafından 20 Ağustos 2005 04:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bilmiyom bi daha bu sorunla karşılaşmadım da Yagmur sularının oldugu yere düşünce temizlenmiştir herhalde :)[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez...
Öne çıkan mesajlar