Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben de sergiliyorum fotoğraflarımı

Queen

Öne çıkan mesajlar

Ewt herkes sergiliyo 90 60 90 benim neyim noksan diyerekten ben de sergilicem fotolarımı.İlk cektiğimde beğendiğim şimdi ise o kadar beğenmediğim fotolar.
1:

2:

3:

4:

5:

(Not.abi niye bu fotonun kenarları var demeyin öyle işte)

6:

7:

Eleştirilerinizi bekliyorum rahat olun yani.Abarmayın ama![signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk
Pati Ebook Unofficial geliyo

Huun demiş ki:
ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti

Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun.Su altı fotorafcısı deilim.Birisinin 600 litrelik bir deiz akvaryumu var orda cektim.Ama bayağı uğraştım.Zor oluyo camın arkasından :D[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk
Pati Ebook Unofficial geliyo

Huun demiş ki:
ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti
Sosyal ağlarda paylaş

6. ile 7.nin bir olayı oyk(yani bana ilginç gelmediler ve ardeth gibi herşeye yemek gözüyle bakmıyorum)
5. enteresan geldi sadece.
4. ramazan ayında ezan okunurken gösterilen görüntülerden bir parçaymış gibi geldi.
3. de ağaç hapismiş gibi geldi. her yer günlük güneşlik ve ağaç da börtü böcek dolu olsaydı daha enteresan olurdu da oturup mevsim bekleyecek halin yok tabii.
ilk 2 resim de elinde ne kadar kaliteli bir alet olduğunu gösteriyor sadece. ama alet kaliteliii
altına da genel çarpım BENCE ekliyorum
mesaj gönderil![signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
philoxenus, 11 Ağustos 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
gayet güzel + 2. fotoğrafta makinanın objektifi camdan yansımış çok güldüm :)

[Bu mesaj philoxenus tarafından 11 Ağustos 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...