Queen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ewt herkes sergiliyo 90 60 90 benim neyim noksan diyerekten ben de sergilicem fotolarımı.İlk cektiğimde beğendiğim şimdi ise o kadar beğenmediğim fotolar. 1: 2: 3: 4: 5: (Not.abi niye bu fotonun kenarları var demeyin öyle işte) 6: 7: Eleştirilerinizi bekliyorum rahat olun yani.Abarmayın ama![signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyoHuun demiş ki:ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 1. guzel[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hehe kazlar çok tatlı[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bence çok güzel...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gayet güzel + 2. fotoğrafta makinanın objektifi camdan yansımış çok güldüm :) [Bu mesaj philoxenus tarafından 11 Ağustos 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 su altı fotoğrafçısı sanmıştım. ama ben sevdim, güzeller...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 3. çooook derin düşündürdü beni süper foto ...[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 3 ve 6 çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sağolun.Su altı fotorafcısı deilim.Birisinin 600 litrelik bir deiz akvaryumu var orda cektim.Ama bayağı uğraştım.Zor oluyo camın arkasından :D[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 su altı fotografları ve cicek :). odaklanma olayını fotograf makinesimi yapıyor bilmiyorum ama gercekten cok guzel fotograflar. ya o telli olan foto. ne?ozgurluk falan mı eheh[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ [Bu mesaj mutos tarafından 11 Ağustos 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 6. ile 7.nin bir olayı oyk(yani bana ilginç gelmediler ve ardeth gibi herşeye yemek gözüyle bakmıyorum) 5. enteresan geldi sadece. 4. ramazan ayında ezan okunurken gösterilen görüntülerden bir parçaymış gibi geldi. 3. de ağaç hapismiş gibi geldi. her yer günlük güneşlik ve ağaç da börtü böcek dolu olsaydı daha enteresan olurdu da oturup mevsim bekleyecek halin yok tabii. ilk 2 resim de elinde ne kadar kaliteli bir alet olduğunu gösteriyor sadece. ama alet kaliteliii altına da genel çarpım BENCE ekliyorum mesaj gönderil![signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 benim en çok hoşuma giden 7. bu arada...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 6. ve 7. resim güzel..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 6 çok hoşuma gitti :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben tel orgulu olanları cok begendım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 6 çok iyi diğerleri o kadar güzel değil çiçek böcek işte.. :P[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 3 baya hoş[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: philoxenus, 11 Ağustos 2005 00:24 tarihinde demiş ki: gayet güzel + 2. fotoğrafta makinanın objektifi camdan yansımış çok güldüm :) [Bu mesaj philoxenus tarafından 11 Ağustos 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 dalgıç oldğum için ilk foto benim dikkatimi çekti...bence o daha güzel[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 3 ve 6 güzel bu arada akvaryum da çok güzelmiş[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: OkuzumTruck, 10 Ağustos 2005 23:30 tarihinde demiş ki: İlk cektiğimde beğendiğim şimdi ise o kadar beğenmediğim fotolar neden kendine güvenmiyosun ki bunlar çok güzel fotolar oözellikle tel örgü arkasındaki ağaça bayıldım bundan sonraki çalışmalarında başarılar... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar