Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel Modifiye :)


heroLion

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bi şahinim var satıp yeni bişe almayı düşünürken Farklı bi fikir buldum. Ben bu arabayı body hariç modifiye etmek istiyorum hani şu draglarda yarışanlar varya... Motor ve Aktif-Pasif Güvenlik modifiyesi yapmak bana neye mal olur? 12000 YTL yi geçermi? Bunu bilse bilse Patinaj bilir :)[signature][hline] En iyi araba? Benim araba ! ! !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
kaç km de alet kaç model
herhangi bir sorun varmı motorda
turbo uygulaması yaparlar yapmasınada motorun ömrü birkere kısalıcak
çok aşırı performans bekleme zaten yani şahinin motoruna turbo yapsan ne olcak yapmasan ne olcak :)
nos takarım dersen açarsın nosu motor elinde tamirciye gidersin sonrada hehe
motoru değiştiricem diyorsanda zaten belirttigin rakamı gözden çıkarıcaksın zaten iş motor değişimi ile bitmeyecek üstüne fren disklerinde değişecek
hızlanma nekadar önemli ise frenlemede bir okadar önemli
buna lastiklerin değişimi doğal olarak jant değişimi ve çeşitli modifikasyonlarda eklenince ölme eşşeğim ölme :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dogani sat honda crx al opel calibra al 91 model felan.turboyada ihtiyac duymazsin.ille dogana turbo takicam diosan 3.500 milyar ile guzel birsey cikartirsin.ama gitmek kadar durmakda onemli heleki dogana yapacaksan cok daha onemli.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bodye ellemiyorum dersen ve arabayla 150nin üzerinde hızlarda seyredeceksen, ıııınhhh...

Ayrıca Tofaş'ın motorunun turbo kaldıracağını pek sanmam, draglerde kullanacaksan farklı ama otobanda bastıracaksan motorun canına okuman fazla uzun sürmez. NOS kullanmayı aklından bile geçirme, ben en fazla 300 metre ömür biçerim, sonra motordan gelen "Çılong çiling tonk TUFFFF" sesleriyle çekici arayışına girersin. Motorun komple değişmesi gerek ki bu çok masraflı. Hele hele sıfır motor isterim dersen 3 araba parasını gözden çıkar derim.

Ayrıca anlatıldığı gibi değiştirmeye bir başladın mı işin sonu gelmez. En mantıklısı arabayı satıp yürür durumda bir spor araç bulup onu adam etmeye çalışmak. Başka türlü bu iş sonu belirsiz ve zor bir maceraya döner.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunda 5 6 sene once bizzat yakın 2 arkadaşımın şahinlerinde turbo vardı ve bir sorun yoktu.
zaten 02 04 psi bir üfleme ve iyi bir int ile pek sorun yaşanmaz arabayı sıkıştırmadıktan sonra bir sorun olmaz.

demem okı ,fazla atmasyonlara girmeyeli olmaz diye. her arabaya herşey olur limitlerinde ,varmı aksini idda eden, yok ,ozaman devam

[Bu mesaj Ragnar tarafından 16 Ağustos 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi para bi noktada problem diiL bu iş için 20.000YTL yi çıkarırım gozden benim istediğim dışarıdan sıradan gorunuşlu fakat canavar moturlu bi şahin yapmak... Güvenlik olarak suspansiyon sistemi fren sistemi sparco gövde kiti fLn düşünüyorum 20.000e bunlar yapılır mı?[signature][hline] En iyi araba? Benim araba ! ! !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ragnar, 17 Ağustos 2005 11:10 tarihinde demiş ki:
şasiyle ne alakası var hocam araba uçmayacakki


yok turbo falan dio motor deişirse bööle fiat coupé gibi bişiler olursa o şasi naapsın yav[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
said:
heroLion, 17 Ağustos 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
abi para bi noktada problem diiL bu iş için 20.000YTL yi çıkarırım gozden benim istediğim dışarıdan sıradan gorunuşlu fakat canavar moturlu bi şahin yapmak... Güvenlik olarak suspansiyon sistemi fren sistemi sparco gövde kiti fLn düşünüyorum 20.000e bunlar yapılır mı?


herhalde boş anına denk geldi çünkü kendi kendini yalanlamışsın
sırdan görünümlü diyorsun ama sparco gövde kiti diyorsun

bu araca 20bin ytl lik yatırım yapmak parayı ufak bir zevk ugruna çöpe atmak oluyor, ha sorun değil ise, maddiyattada sorunun yok anlaşılan, ozaman iş ile profesyonel anlamda ilgilenen bir firma ile görüşüp bence yapılabilecekleri bir öğren. Burda tekrar tartışalım, edindigin bilgileride paylaşırsın mis gibi olur.[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...