RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Topic kasmayın beyler ayıp oluyor madalyası olanlar uzaklaşın laym (ilk mesajım ömrümde ilk defa mesaj atıyorum) Hayır neyini uzatıyorsunuz olmuş bitmiş bişi sonuçta adam Hahaha die mesaj attı ya :)[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaDeSs Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: RedallHoor, 25 Ocak 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Topic kasmayın beyler ayıp oluyor madalyası olanlar uzaklaşın laym (ilk mesajım ömrümde ilk defa mesaj atıyorum) Hayır neyini uzatıyorsunuz olmuş bitmiş bişi sonuçta adam Hahaha die mesaj attı ya :) e sende laf olsn dııe atmısın be abı (bende ole bu arada :P[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 HadeSs Bademciklerimi aldırdım akşam 3 e kjadar hastahanede durdum sonra eve geldim şuan sadece dondurma yiyebiliyorum beynim sulandı[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Obscura, 24 Ocak 2005 18:27 tarihinde demiş ki: adam cevabını bildiği bi soru sorarak hangısının doğru hangısının yalan sölediini bulabilir.. ama çok bayatladı bu artık tek cevap hakkın var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya kapıları aralıyıp baksak olmuyo mu?[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Genel bir yanılgı var, hangisinin yalancı olduğunu bulmaya çalışmıyoruz, hangisinin cennetin kapısı olduğunu bulmaya çalışıyoruz..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: lord_elvyn, 25 Ocak 2005 15:34 tarihinde demiş ki: said: Obscura, 24 Ocak 2005 18:27 tarihinde demiş ki: adam cevabını bildiği bi soru sorarak hangısının doğru hangısının yalan sölediini bulabilir.. ama çok bayatladı bu artık tek cevap hakkın var. tek cevap diil tek soru hakkın var demek istedin heralde neyse ozaman adamın üstünde kırmızı bi t-shirt olduunu varsayalım soru şöle olabilir "Üstümdeki t-shirt ün rengi kırmızıysa bu kapının nerye gittiğini söylermisin?" eğer yalan söyleyene sorarsa yalan söyleyene göre t-shirt kırmızı olmadığı için soruya yanıt alamaz doğru söyleyene denk gelirse yanıt alır ve ve istediği kapıdan girer[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 . edit yerıne quote a basmışım [Bu mesaj Obscura tarafından 25 Ocak 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Söylemem diye cevap verebilir mesela =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ozaman allah belanı versın dıyıp kaderıne boyun eğicen gircen bi kapıdan[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Obscura, 25 Ocak 2005 15:57 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 25 Ocak 2005 15:34 tarihinde demiş ki: said: Obscura, 24 Ocak 2005 18:27 tarihinde demiş ki: adam cevabını bildiği bi soru sorarak hangısının doğru hangısının yalan sölediini bulabilir.. ama çok bayatladı bu artık tek cevap hakkın var. tek cevap diil tek soru hakkın var demek istedin heralde neyse ozaman adamın üstünde kırmızı bi t-shirt olduunu varsayalım soru şöle olabilir "Üstümdeki t-shirt ün rengi kırmızıysa bu kapının nerye gittiğini söylermisin?" eğer yalan söyleyene sorarsa yalan söyleyene göre t-shirt kırmızı olmadığı için soruya yanıt alamaz doğru söyleyene denk gelirse yanıt alır ve ve istediği kapıdan girer iyi de adam kor degil ki sadece yalan soyluyor. dorusu soyle olur. eger ustumdeki tshirtun kırmızı oldugunu soyleyebiliyorsan bana dogru kapının hangisi oldugunu soyle.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Obscura, 25 Ocak 2005 16:01 tarihinde demiş ki: ozaman allah belanı versın dıyıp kaderıne boyun eğicen gircen bi kapıdan Ehue =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yalnız sorular giderek eşşeğin kulağına su kaçırmaya başladı =)) "Sağ elinin üstünde durarak tango yapabiliyorsan Ümit Usta'nın son programda yaptığı yemeğin ismini tersten söyle" vb. =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: lord_elvyn, 25 Ocak 2005 16:03 tarihinde demiş ki: iyi de adam kor degil ki sadece yalan soyluyor. dorusu soyle olur. eger ustumdeki tshirtun kırmızı oldugunu soyleyebiliyorsan bana dogru kapının hangisi oldugunu soyle. zaten her şekilde yalan söyleyene sorduğunda cevap alamayıp g.t gibi kalıcak iki şekilde de yalan söyleyene denk geldiini düşünürsek bişeye varamıyoruz bi şekilde onu da konuşturmak lazım :) benim bildiğim kadarıyla ıkı adam var biri yalan biri doğru söylüyo kısıne de birer soru soruyoduk bu yenı çıkmış heralde :)[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Spidee, 24 Ocak 2005 18:14 tarihinde demiş ki: "Arkadaşına cennetin kapısını sorsam bana hangi kapıyı gösterir ?" deriz, ikisi de cehennemin kapısını gösterir, diğer kapıya yöneliriz ve the end mutlu son =) [signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 "açıl susam açıl" deriz.. yok ya bu başka bişidi galiba, ben bunu en iyisi biraz düşüniyim... :P[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." //? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yav ne kadar uzamıs harbiden. yeter artık ver sunun cavabını ya.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 şimdii.. bu tübitak bilem kaçıncı yıl küçükler ligi zeka sorusu.. fakat okadar değiştirilmişki neredeyse doru cevabı bulmak imkansız.. >>> işte doru zeka sorusu: iki köy varmış. bunlardan biri dorucular diğeri de yalancılar köyü.. bizim adamımız da dorucular köyüne gitmek istiyor.. gitti yol ikiye ayrılıyor, bir taraf doğrucular diğer taraf da yalancılar köyüne gidiyor. yol ayrımında da bir tek adam var.. şimdi bu adama bizim eleman doğrucular köyüyünün yolunu soracak fakat bu kişinin doğrucumu yoksa yalancımı olduğunu bilmiyor.. ne dese geri tepebilir.. sonuç olarak öyle bir soru soracask ki bu kişi yalancı da olsa doğrucu da olsa doğrucular köyüyün yolunu bulmasına yardımcı olacak.. ne sormaslı? >>> aha buda doğru olan cevap: "SENİN KÖYÜNE HANGİ YOLDAN GİDİLİR?" >>< eğer adam doğrucuysa işte bu yol diyip doğrucular köyünün yolunu göstercek.. eğer adam yalancıysa, yine kendi köyünün yolunu değil de diğer köyün yolunu göstericek.. yani doğrucular köyünün yolunu.. Bizim eleman da bu sorudan sonra direkt gösterilen yola gidecek.. ...[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya bunnar artk zeka sorusu olmaktan çktı millet fantazi üretio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Verilmiş cevabı coktan zaten. "Arkadaşına cehenneme giden kapının hangisi olduğunu sorarsam bana hangi kapıyı gösterir?" gösterilen kapı cennete gider. "Arkadaşına cennete..." şeklinde sorulduğu zaman iste gösterilen kapının yanındaki cennete gider. Amaç cennete giden kapıyı bulmak ise bu soruların ikisinden biri verilebilir.[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bu sorunun bir benzerini arkadaşa sormuştuk adam önce 'ben bir yeşil kurbağa mıyım? diye sorarım, ondan sonra yalancıyla doğrucuyu ayırt ederim' demişti de patlamıştık. daha sonra ısrarla 'tek soru' dememize rağmen 'e çok saçma o zaman' falan demişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vazocu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya böyle kolay zeka sorusu mu olur arkadaşına göre doğru kapı hagisi diye sorarım ikiside yanlış kapıyı gösterir bende doğru kapıya girerim ee bşka sorusu olan[signature][hline]Gah çıkarım gök yüzüne seyrederim alemi; Gah inerim yer yüzüne seyreder alem beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 evet dogru cevap var cunku daha once en az 3-4 kere okudum ben bunu cesitli yerlerde hatta paticikt acılmıs bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: lord_elvyn, 25 Ocak 2005 16:03 tarihinde demiş ki: neyse ozaman adamın üstünde kırmızı bi t-shirt olduunu varsayalım soru şöle olabilir "Üstümdeki t-shirt ün rengi kırmızıysa bu kapının nerye gittiğini söylermisin?" niye söyleyemesin? adam dilsizmi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Cvp su:Eğer arkadasından bana cennete gıden kapıyı gostermesını ısteseydım bana ne cevap verırdı? Dogrucuya da yalancıya da sorsan bu soruyu 2 sıde sana cehennemı gosterecektır.(Tabi sen hangısının dogrucu hangısının yalancı oldugunu bılmıyorsun). Sora sende dıger kapıdan cennete gıdeceksın :) Bıraz anlatayım en ıyısı Ilk once yalancıyla konustugunu dusun.Eger arkadasına(Dogrucuya)cennete gıden kapıyı gostermesını ısteseydım bana ne cevap verırdı? Dogrucu cenettı gosterır ama yalancı sana yalan soyleyecektır ve cehennemı gosterecektır. Sımdıde dogrucuyla konustugunu dusun.Eger arkadasına (Yalancıya)cennete gıden kapıyı gostermesını ısteseydım bana ne cevap verırdı? Yalancı yalan soyleyıp cehennemı gosterecektır.Dogrucuda yalancının cvp ını dogru bır sekılde bıze soyleyecektır. sonuc olarak kıme sorarsan sor 2 sıde cehennemı gosterecektır sende dıger kapıdan gececeksın :)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar