goldenice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 oyunun fiyatı 100 ytl pazar alanına baktım epey satmak isteyen insan var eğer ikinci el daha uygunsa neden paramı elin gavuruna vereyim diye dusunuyorum ama benimde aklıma takılan sorular var 1)ben 0 bir char istiyorum yani oyuna yeni başlıcam ve kendi charımla başlamayı tercih ederim bir çok acc satan arkadas bunların içindeki karakterlerini yazıyor ben o karakterleri silip yerlerine yenisini açabilir miyim? 2)eğer charlar silinebiliyorsa ork oynayan birinin accını alıp night elf oynayabilir miyim mesela? 3)satın alırken güvenlik açısından nelere dikkat etmeliyim accını aldığım kişinin tekrar o accı kullanması nasıl engelleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Satanlar genelde 100ytl'den daha pahalıya satıyorlar :) Bu iş araba alım-satım gibi değil,2.el olunca daha ucuz olmuyor. Aksine içinde karakter olduğu için daha pahalı. Sıfırdan başlayacaksan yeni kutu al derim.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 madem daha pahalıymış ben yenisinden alım. saolasın[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 o ne lan ole hem oyunu al 6 ay oyna oynarken eglen char kas sonra char kastın die daha pahalıya sat bi de kara geç. mal mı lan bu alanlar daha pahalıya? adam zaten cahr kasmak için 100 ytl vermiş kastığı charı satmak için daha fazlasını istio. hey allam..[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hey allam... çekik gözlü değilsen harcadığın zaman ve emek o 100 ytl yi katlar. 2 dakka empati, arkadaşım.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: ziplayan_kestane, 19 Ağustos 2005 04:14 tarihinde demiş ki: o ne lan ole hem oyunu al 6 ay oyna oynarken eglen char kas sonra char kastın die daha pahalıya sat bi de kara geç. mal mı lan bu alanlar daha pahalıya? adam zaten cahr kasmak için 100 ytl vermiş kastığı charı satmak için daha fazlasını istio.Bazi insanlar char "kasmaktan" degil direk guclu char sahibi olmaktan hoslaniyorlar, anlamadigi herseye mal sifatini takistiran insanlar da gercek mallar durumuna dusuyor hatta boylece toplum icinde.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 kedi kasamadığı ciğere mal dermiş[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 cep telefonu değil ki bu...oyun acc'u! Fiziksel zarara mı neden oluyorsun oynayınca da fiyat düşsün :D Eğer 0 dan başlıcaksan yeni al. Hem 1 ay beleşin de olur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar