Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.ci el wow alıcam yardım!!

goldenice

Öne çıkan mesajlar

oyunun fiyatı 100 ytl pazar alanına baktım epey satmak isteyen insan var eğer ikinci el daha uygunsa neden paramı elin gavuruna vereyim diye dusunuyorum ama benimde aklıma takılan sorular var
1)ben 0 bir char istiyorum yani oyuna yeni başlıcam ve kendi charımla başlamayı tercih ederim bir çok acc satan arkadas bunların içindeki karakterlerini yazıyor ben o karakterleri silip yerlerine yenisini açabilir miyim?
2)eğer charlar silinebiliyorsa ork oynayan birinin accını alıp night elf oynayabilir miyim mesela?
3)satın alırken güvenlik açısından nelere dikkat etmeliyim accını aldığım kişinin tekrar o accı kullanması nasıl engelleniyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Satanlar genelde 100ytl'den daha pahalıya satıyorlar :) Bu iş araba alım-satım gibi değil,2.el olunca daha ucuz olmuyor. Aksine içinde karakter olduğu için daha pahalı. Sıfırdan başlayacaksan yeni kutu al derim.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

o ne lan ole hem oyunu al 6 ay oyna oynarken eglen char kas sonra char kastın die daha pahalıya sat bi de kara geç.

mal mı lan bu alanlar daha pahalıya? adam zaten cahr kasmak için 100 ytl vermiş kastığı charı satmak için daha fazlasını istio.

hey allam..[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik
a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan
Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas
Osman [xxxx], xxxx pvp-rp
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ziplayan_kestane, 19 Ağustos 2005 04:14 tarihinde demiş ki:
o ne lan ole hem oyunu al 6 ay oyna oynarken eglen char kas sonra char kastın die daha pahalıya sat bi de kara geç.

mal mı lan bu alanlar daha pahalıya? adam zaten cahr kasmak için 100 ytl vermiş kastığı charı satmak için daha fazlasını istio.
Bazi insanlar char "kasmaktan" degil direk guclu char sahibi olmaktan hoslaniyorlar, anlamadigi herseye mal sifatini takistiran insanlar da gercek mallar durumuna dusuyor hatta boylece toplum icinde.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...