lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 toplaşalım.voltranı oluşturalım.hem müzik alış-verşi olur.ha,olmazmı ki?
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 nickim: jestersdance[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames..
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 nick:goksu[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
pinwheel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bende bugün üye olmuştum ne tesadüf ! :) oluşturalım.. nick: cycledelic [Bu mesaj pinwheel tarafından 19 Ağustos 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 nedir?[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 paticik grubu actım ben o zaman, katılsın burdan olanlar. http://www.last.fm/group/Paticik%20%3Do%3D[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames..
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 radyo olayına girebiliyosak girsek ya.para mı istiyo ama bilmiyorum hiç valla[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 radyo artık ücretli.yani öyle sanıyorum
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 önce bi 15 kişi olalım grubun chartları çıksın abi durun daha :P[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames..
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bende geliyorum. Ne için anlamadım ama sazanlık olsun işte :-) Nick CannibaLCorpsE plugin le player ı indirdim. Başka ne yapcam ??[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 winamptan açıcan plug in i enable yabcan o kadar ha bide user password kısmını dolduruyon bide sanırsam
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ahah isyan falan çıkarabiliyoruz hoş bişeymiş ya daha once boyle grup olayında aktif olmamıstım. ps: yannıs anlasılmasın paticik grubunda[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 isyan mı? grup admini benim lan deviremezsiniz beni ahahaha[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames..
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ahahah valla çıkarttım.hahhaa super =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 riot riot riot euehu
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sonuna kadar devrim.ne boka yarıcaksa
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 birazcık açıklayıverin lütfen =p[signature][hline]choose life.
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 açıklıyorum.www.last.fm gir. kaydını oluyosun.ordan winamp plug in i indiriyosun sonra bu plug in senin dinlediğin şarkıları siteye gönderiyo.listeliyo.istatistik olaylarına giriyo. başkalarının bilgilerini dinledikleri şarkıları görüyosun.onlardanda bilgi alıyosun.kaynışıyon ediyon falan filan.ama şu ana kadar bütün bunlar yalan olmuş gözüküyo:)
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya hem neleri dinliyorsun? diyenlerin gözüne sokabilecek bir sayfan oluyor, hem de radyo olayıyla arşivin yanında olmasa da dinlediğin şeyleri, yada en azından yakın şeyleri dinleyebiliyorsun. kendi radyonu açmak paralı ama neighbour radyo beleş[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames..
Öne çıkan mesajlar