KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Karmaşık duygular içerisindeyim. Sanki birşeyleri kaçırmış gibi hissediyorum kendimi, yada bir şeyler benden çalınıyor gibi, anlam veremiyorum duygularıma ve yine anlayamadığım bir şekilde içim acıyor, canım yanıyor ve nedenini bilemiyorum :( boğulacammm[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hava sıcak, ondandır... Ciddi diyorum ha... Benim de ruhum daralıyo şu an.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ulen murtaza içine etmişsin adamın topicinin adam belki bikaç kız kaldırırım burdan diye duygusal adamım ben triplerine yatıyo senin yazdığın cevaba bak hava sıcak ondandır :)
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 google reklamlarına tıkla..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yaş kaç?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 @Slat, senin yaş kaç?[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Topic hiç olmuş...[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T.
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 anksiyetedir, kac mg aliyosun kafein?[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 cik sudan cabuk...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sıcaklardan olabılır boguyor ınsanları banyo yap ınsanı ferahlatıyor ıyı gelıyor[signature][hline]shinsetsu desu..
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yaş kaç muhabbetide baydı artık ...[signature][hline]Karizmaokan, 16 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ben buldumda uo host u için mi değil mi bilmiyorm size danışıyım dedim adresi www.remotemach.com bu acaba bu uo host umu ??? Msn:[email protected]
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Evet yaşı kaç merak ettim çünkü bu tür olaylar genelde yaşla ilgilidir..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yeni yerler... yeni yüzler... açık ve serin hava... birazcık sokaklarda dolanma...[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Burasıda çok sıcak (Izmir) ve boğulmak üzereyim .. Hiçbirşey yapasım gelmiyor,Dışarı çıkmak istemiyorum,sadece muzik dinleyip hergün uyuyorum .. Çok sıcak yanıyorum,eriyorum hatta ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 gecici durumlar arada banada olur..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Neyse saptırdım pardon[signature][hline]Düdüt [Bu mesaj Zeytin tarafından 18 Ağustos 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 banada bazen oluyor oyle ama gecıyor sonra bellı zamn aralıklarında oluyor olabılır tabı aglamak ıstıyosun aglayamıyosun falan:)[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 tmm dinliyoruz biz seni hadi seni çağırıyolar dışardan Geliyo bi sn[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kermıt abı saldıray dısarı cıkıcak mı?[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya bana gelip de bir demet tiyatro esprileri yapma şimdi hey allam ne özenti adamlarsınız ya çık dışarı hade[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yok abi estafurullah ya havle vela...[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!...
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 oooooooffffff offf baydım[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ehe neydı o esprımıydı? ehehe[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hava sıcaaaaaaak yaz tatiili herkes niye tatilde ulaaaan kalakaldım burada yapacak iş yooooook çok boşum kafayı sıyıracam imdat beni bu evden kurtarın sendromları. akşamarı çık gez biraz rahatlarsın[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Öne çıkan mesajlar