Komidin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Selamlar arkadaslar su son zamnlarda basima yeni bir bela geldi ilk önce makinemin özelliklerini söyleyeyim amd xp 2000 256 dd ram 40 gb harddisk geforce 4 mx 440 128 mb ekran karti Simdi sorunuma geceyim kirk yilin basinda vakit gecirmek için uo oynayayim dedim 2 senewdir oynamiyordum yuna girdikten sonra oyunda kosarken ekran dalgalaniyor mouse takilarak hareket ediyor ve sadece altta msn acik mesaj gelince oda kasiyor kisacasi makine kasyor ama harddisk calisir ya öyle bir kasiş degil sadece bazi seyler yavasliyor dahada önemlisi 2 sene öncede ayni makine vardi uo oynarken hiç kasmiyordu makineme daha yeni format attim 3 gün oldu olmadi uo da ince ayarlarida cektim performansi arttirmak için banamisin demiyor sorum su ne yapmam gerekli bir kere arkadasi cagirdim biostan bazi seyleri disable etti deli gibi calismaya basladi makine biostan anlayan bir arkadas varsa neyleri disable ettigini söyleyebilirmi tek basima kurcalamak istemiyorum birde bios harici performanceyi arttiracak birseyler biliyormusun simdiden tesekkürler arkadaslar iyi günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Selamlar, uoda bu tip sorun bilgisayarın performans düşüklüğünden kaynaklanmaz ki zaten sistem özelliklerin uo için hayli yeterli. Ekran kartı driverlarını kurmamışsın yada sorun olmuş, ek olarak directx son sürümü kurman gerek. Bunların yanında görüntü ayarlarınıda düzeltmeni tavsiye ederim. Bu işlemleri yapınca sorunun ortadan kalkacaktır.[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 uo oynamayalı asır oldu o sorun ram azlığından ya da diğer programlar tarafından sömürülmesinden oluyordu diye hatırlıyorum. Ek: rica eylesem task manager'daki processes* sekmesinin bir ekran görüntüsünü koyar mısın. *görev yöneticisi'ndeki işlemler[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 19 Ağustos 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komidin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Dynamick cok tesekkür ederim ama ekran kartinin son sürümünü format attiktan hemen sonra yükledim direcx 9.0c kullaniyorum oda son sürümü ama son dedigine takildim görüntü ayarlari derken neyi kasettin biraz acarsan sevinirim yinede cok tesekkürler elelrine saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komidin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 uo oynarken tüm programlari kapatiyorum sadece msn acik onuda kapattim yine ayni ondan sanmiyorum arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ram azlıgından dolayı olması için format atmamış olması gerek ilk etapta neticede pc de arka planda calısan program suan pek olmasa gerek driver kurmamıs belli ki driver kurmayınca hep olur böyle[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 uo dısında baska bir oyun kur onda herhangi perforans düşüklüğü var mı veya dvd film varsa bitane koy izlemeyi dene görüntüde bi sorun oluyormu? ve filmin hızında sorun var mı bunlara bak bi görüntü ayarı dedigim desktopdayken sag tıkla properties den settings e tıkla orda çözünürlük var ( resolution) onu mesela 1280-1024 32 bit yap ( eger yapmadı isen)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komidin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Dvd divx te herhangi bir sorun yok izlerken dota oynuyorum warcraft3 yani onda bir performance düşüşüde yok sanirim illet bir sorun neden böyle yapti anlayamadim ama yinede cok tesekkürler ha birde ramden degil cünkü dedigim gibi 2 sene önce cok rahat oynuyordum kasmadan ramda ayniydi ki soncta uo kaç yillik oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Hayır ya neler diyorsunuz siz? bu şekilde olmalı ayarın:e oldu mu bi haber et bari? [signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim-[Bu mesaj Divertissement tarafından 19 Ağustos 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 diver benim bahsettigim windowsun çözünürlüğü herhalde yanlış okudun senin belirttigin ise oyun içi ayarı onunla alakası yok arkadaşın bahsettigi mouse un ekranın herseyin slow motion ve takılarak ilerlemesinden senin ss verdigin ekranda enable fram skipping i mesela seçerse nispeten hızda artış olur ama o ekranda yapacagı herhangi bir oynama sorunu çözmeyecek clientini değiştirmeni öneriyorum birde tekrar dl et düzgün çalışan bir clienti[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 server da lag olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komidin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Hepinize tesekkür ederim arkadaslar nispeten halletim windowsun çözünürlügünü 1024 yaptim 16 bite indirdim oyunun görüntüsüde degisti haliyle kosus birazdaha hizlandi milletle geri kalmiyorum kosarken ama mouse yine ayni birseye cift tiklayinca oyunda sonradan falan geliyo yada aciliyor ama dedigim gibi nispeten birazdaha düzeldi tekrardan tesekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 UO içinden sesi kapamayı dene.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar