unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 "Tek bildiğim hiçbirşey bilmediğimdir"'e benzeri söz olarak "Bu site hakkında bildiğim tek şey bu siteye yeni kayıt olduğumdur" sözünü yarattım. Alıntıla
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 e güzel.bizimde bilidğimiz o..başarılarını devamını diler,hgeldin derim:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah Alıntıla
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 çok ince bir başlık hoşgeldin[signature][hline]shinsetsu desu.. Alıntıla
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 mrhaba paticige hsgeldin.. emrin olr:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Alıntıla
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Velkam gardaş :P Hoşgelmişsin ;)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Alıntıla
unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Hoşbulduk...evet ince başlık....evet emrim olur....evet hoşgeldimmm...:)[signature][hline]potentially unsafe Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hoşgelmişsan..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 vayy.. bu sıte hakkında... hosgeldn[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Alıntıla
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Hoş beş.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 güsel başlık eferim eferim hojgeldin[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Alıntıla
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hoşgele.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Alıntıla
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 benim de tek bildigim, bu isteyi ilk kez gören birinin böyle bir başlık acmayacagıdır.. Alıntıla
unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ben ilk kez görüp açtım valla.Bu durumda da seni çürütmüş oluyorum galiba..:)[signature][hline]potentially unsafe Alıntıla
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gördüğüm en yaratıcı "hoşgeldim" başlığı :) hoşgeldin.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Güzel başlık tuttum valla :) hoşgeldin.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 settai kardeş :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Alıntıla
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hoşgeldin yaratıcı arkadaş ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Alıntıla
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Hoşgeldin..[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Alıntıla
che Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.