Waffen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Battelfield1942 2 hakkında ne denibilir ? Orjinal kutulu versiyonunu sipariş ettireceğim. Oyun hakkında düşüncelerinizi söyleyebilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bf2 varken oynanmaz denılebılır[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Battlefield 1942 2 derken, battlefield 2 demeye çalışıyor zaten. Battlefield 2 256k Adsl veya üstü varsa çok rahat online oynanabilecek bir oyundur. Türk bf2tr server'ı vardır. Bamboo denilen güzel ranked server'ı vardır.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 benim ekran kartım çalıştırmıyo denilebilir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bf2 cok zevklı oyundur.1942 yı begendıysen bunu haydı haydı begenırsın.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 orjinal almak zorundayım di mi :([signature][hline]choose life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Oyunun demosunu oynayıp duruyorum biraz ucuzlasın orjinalinide alacağım inşallah...[signature][hline]www.blind-guardian.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar