WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Sabahtan beri ugrasıyorum :( nası yapıldıgını bilen varsa lutfen yazsın .. Simdiden saolun:)[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:Msscre_tR İron X +6/60 bi tane :D bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :)
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Arama'ya basıyorsun. Bana bas "Sil" yazıyorsun. Aratıyorsun. Aa,bak nasıl silineceği yazıyormuş.
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yada yazmıyomuş :D.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Nedense ben de bulamadım:-P[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:Msscre_tR İron X +6/60 bi tane :D bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :)
SoLDaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 walla bende bulamadım :P bende merak ediyom silinebiliomu die aslında[signature][hline]ßERSERKER HERO !!
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 customer support tan yolladım ama (gold premium da var) ole oluo mu bilmirum LAZCA oldu :-P[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:Msscre_tR İron X +6/60 bi tane :D bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :)
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 silinmiyor[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 SİLİNMEZ DİOLAR :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:Msscre_tR İron X +6/60 bi tane :D bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :)
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Silmeyi becerebilen biri olursa haber verirsiniz. Karakter silme işlemi deaktif edilmiş durumda, sebebi ise, çalınan accountlarda daha fazla hezimet yaşanmaması açısından, düşünün soyulduğunuz yetmiyormuş gibi karakteriniz de silinmiş???? ne hissederdiniz???[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Öne çıkan mesajlar