BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 valla ben önce dedim şuna bi çakim, sonra baktım adam Fuxor, hem de tavana vurmuş level'da, "hocam iyisinden bi speed alabilir miyim?" deyip tabanları yağladım siz siz olun dont mess with "GA5'ini çıkarmış, gözlüğünü burnuna düşürmüş, beden dersi kıyafetiyle size ters ters bakan" Fuxor...benden söylemesi...[hline]Byron `Metafizikci` Craddock, -drunken- metafizikci of atlantean clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Demarcus `Soth` Craddock, -drunken- engineer of atlantean clans Myles `Kwama` Peak, -drunken- martial artiz of atlantean clans Anubis `Heraklius` Andropulos, -drunken- nano teknisyen of atlantean clansLord Soth,Lord Theros,Gzar of Atlantic Novgorod Demarcus -The Lag King- spear hero of Sultans of Hibernia of Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 haa tabi elimdeki yastıkla da çok çekici olduğumun farkındayım ama napalım kahpe Rubi-Ka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fibula Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Biri size böyle baksa ne yaparsınız? napacam, ``GA refresh etmeyi unutmussun yine lol sana`` derim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 hahaha tabi adam 1st person oynuyodur göremiyo ne halde olduğunu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 ya da afk dir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar