BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 valla ben önce dedim şuna bi çakim, sonra baktım adam Fuxor, hem de tavana vurmuş level'da, "hocam iyisinden bi speed alabilir miyim?" deyip tabanları yağladım siz siz olun dont mess with "GA5'ini çıkarmış, gözlüğünü burnuna düşürmüş, beden dersi kıyafetiyle size ters ters bakan" Fuxor...benden söylemesi...[hline]Byron `Metafizikci` Craddock, -drunken- metafizikci of atlantean clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Demarcus `Soth` Craddock, -drunken- engineer of atlantean clans Myles `Kwama` Peak, -drunken- martial artiz of atlantean clans Anubis `Heraklius` Andropulos, -drunken- nano teknisyen of atlantean clansLord Soth,Lord Theros,Gzar of Atlantic Novgorod Demarcus -The Lag King- spear hero of Sultans of Hibernia of Excalibur
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 haa tabi elimdeki yastıkla da çok çekici olduğumun farkındayım ama napalım kahpe Rubi-Ka...
Fibula Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Biri size böyle baksa ne yaparsınız? napacam, ``GA refresh etmeyi unutmussun yine lol sana`` derim =p
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 hahaha tabi adam 1st person oynuyodur göremiyo ne halde olduğunu hehe
Öne çıkan mesajlar