Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client Versiyonumda Sorun...

Ungood

Öne çıkan mesajlar

Ben verdatamı editleyip drake, bear, unicorn vs yaratıkları ekledim ve gayet güselde binip geziyorum (: Ama problemim şu ki transparan menu nun yan checkertrans in calismasi icin client veriyonunun 2.0.3 den yuksek olmasi lasimmis dediler bende bu sefer 2.0.7 ye gectim tavsiye ettikleri icin ama bu seferde hem tansparanları göremiyorum hemde binmis oldugum dragonları ama client 2.0.3 de görebiliyorum. Sizden istedigim şey ise hangi client versiyonunda hem bindigim dragonları gorup hemde transparan menu yapabilirim..

Bide transparan menu yaptimda dogru kodlamışmıyım bi bakarmısınız?

....
PAGE 0
resizepic 0 0 3500 270 500
checkertrans 10 10 250 450 <<<< Burayı dogru yazmışmıyım?
//resizepic 150 40 3000 50 25
tilepic 10 40 3976
htmlgump 50 40 100 20 14 0 0
htmlgump 200 45 100 20 28 0 0
.....
Sosyal ağlarda paylaş

hayır öyle olmucak
bak şimdi
203 clientla çalış
dragonların cıksın
+ nasıl transparan menü yapacağını anlatıcam
belki 10. ya anlatıyom neyse

painti aç. ctrl+e yap 2x2 lik bi resim olustur
sol üst ve sağ altı siyaha boya
sol alt ve sağ üstü hafif koyu bir gri renge boya
kaydet. sonra bu resmi verdatana patchle
daha sonra dialog arkaplanını (resizepic) bu yaptıgımız 2x2 resmin verdataya patchlediğin numarası olarak seçiosun. arkaplan transparan oluyo. (siyah transparan oldugu için)
Sosyal ağlarda paylaş

Taz bilgilerin için saol ama benim istedigim transparan menu oluyor ama nasıl diyim sanki arka planda backgorunda hiçbirşey yokmuş gibi görünüyo yani resizepis vermemişim gibi oluyor bu normal mi bide şu var ben transparan menuyu runuo daki gibi yapmak istiyordum ama sanırım böyle olması gerekiyordu olmadı bide şu client konusu var başka hiç bir client versiyonunuda tutturamazmıyım kim bilir belki bi connector yapılmaya kalkıldıgında yine 2.0.3 ile mi yapılıcak?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Client 2.0.3 de böyle gözüküyor...

Client 2.0.7 ve üstünde böyle görünüyor tabi ben connector felamda istedigim ve düzgün bir sunucuda 2.0.3 ün ne kadar ideal bi client sürümü oldugun bilmedigimden 2.0.3 ü kullanmak istemiyorum ama sonuc ortada hatam nerde olabilir?

Sosyal ağlarda paylaş

sanırım olay şu, o girdiğin client'da ufak bir değişiklik yapılmış verdata.mul'u göreceğine verdata.nul gibi birşeyi görüyor sen o verdatayı bulacaksın ismini verdata.mul olarak değiştireceksin. o zaman normal client ilede gözüküyor.[signature][hline]"eski açık sarı desene"
ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...