Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ben verdatamı editleyip drake, bear, unicorn vs yaratıkları ekledim ve gayet güselde binip geziyorum (: Ama problemim şu ki transparan menu nun yan checkertrans in calismasi icin client veriyonunun 2.0.3 den yuksek olmasi lasimmis dediler bende bu sefer 2.0.7 ye gectim tavsiye ettikleri icin ama bu seferde hem tansparanları göremiyorum hemde binmis oldugum dragonları ama client 2.0.3 de görebiliyorum. Sizden istedigim şey ise hangi client versiyonunda hem bindigim dragonları gorup hemde transparan menu yapabilirim.. Bide transparan menu yaptimda dogru kodlamışmıyım bi bakarmısınız? .... PAGE 0 resizepic 0 0 3500 270 500 checkertrans 10 10 250 450 <<<< Burayı dogru yazmışmıyım? //resizepic 150 40 3000 50 25 tilepic 10 40 3976 htmlgump 50 40 100 20 14 0 0 htmlgump 200 45 100 20 28 0 0 ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 3.0.0a dene bi bakalım. yeni nesil clientlerden[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bakıyım bi deneyip sonucu yazıcagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 2.0.7 deyken transparan menü yoktu çünkü[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Üzgünüm transparan menu herneysede dragon yine cıkmıyor sadece 2.0.3 de mi görünüyor bu dragon vsler? bu arada transparan menu derken arka plan diye bir şey kalmadı transparan diyince öyle mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hayır öyle olmucak bak şimdi 203 clientla çalış dragonların cıksın + nasıl transparan menü yapacağını anlatıcam belki 10. ya anlatıyom neyse painti aç. ctrl+e yap 2x2 lik bi resim olustur sol üst ve sağ altı siyaha boya sol alt ve sağ üstü hafif koyu bir gri renge boya kaydet. sonra bu resmi verdatana patchle daha sonra dialog arkaplanını (resizepic) bu yaptıgımız 2x2 resmin verdataya patchlediğin numarası olarak seçiosun. arkaplan transparan oluyo. (siyah transparan oldugu için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Taz bilgilerin için saol ama benim istedigim transparan menu oluyor ama nasıl diyim sanki arka planda backgorunda hiçbirşey yokmuş gibi görünüyo yani resizepis vermemişim gibi oluyor bu normal mi bide şu var ben transparan menuyu runuo daki gibi yapmak istiyordum ama sanırım böyle olması gerekiyordu olmadı bide şu client konusu var başka hiç bir client versiyonunuda tutturamazmıyım kim bilir belki bi connector yapılmaya kalkıldıgında yine 2.0.3 ile mi yapılıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bence sen yapamadın birisi örnek yapıp link versin burdan oyle dene bunu bir cok kişi yapamamıştı[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Arkadaşlar Client 2.0.3 de böyle gözüküyor... Client 2.0.7 ve üstünde böyle görünüyor tabi ben connector felamda istedigim ve düzgün bir sunucuda 2.0.3 ün ne kadar ideal bi client sürümü oldugun bilmedigimden 2.0.3 ü kullanmak istemiyorum ama sonuc ortada hatam nerde olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 valla su dragon verdatasını bana versen varya yatıp kalkıp sana dua ederim Tabi birde scp sini :P Valla Çok ama çok sevinirim [signature][hline]Ekşın Time Forever Uo [Bu mesaj Promecium tarafından 17 Ağustos 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Aha bi sorun daha client 2.0.7 de .sinfo ve .info yazdıgımda [email protected] ve t@info yaziyor ve sonucta komut islemiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 evet ayrıca 207 de cogu yazı sarı renkte cıkıyo ve çok geç cıkıyo.. dogru duzgun konusulmuyo.. hiç tavsiye etmem 207yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 4.x.x serisini kullanmak gerek aslında ama runuo sytle status bar i kaldırabilsek aslında... yada 3.0.x serisindeki null string icin .enu dosyalarini bulsak falan :([signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Yani şimdi hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Sonradan çektiğin clienti editleyip verdata yolunu eskisine göre ayarladığından emin misin?[signature][hline]İmza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Aradhell şöyle diyim kısaca Hö? Boyle bir şey denemedim ama kısa bir şekilde anlatırsan hemen anlarım merak etme cabuk kavrayan bir tipimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Su konuyu acikliyabilicek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Up mı yapsak mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 chekertransparan için 4.x.x client versiyonlarını kullanman gerekiyor.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yani client 203 editlidir verdata.mul veriler.mul olmuştur 3x çekersin editlememişsindir verdata.mul dur o yüzden ejderhayı gormez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Hee 4.x.x li bi client kullanıırm da o clientte aradhell in dedigi verdatayı gostertmek olayı felam nasıl yapılıyo ya adam soyledi lafi kacti :( Anlıyan varsa bi kac cumle ile tarif etsin gerisini ben cozerim üghühühü aglıcam ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bak verdata.mul u içinde ejderha olan mul dosyasının adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sanırım olay şu, o girdiğin client'da ufak bir değişiklik yapılmış verdata.mul'u göreceğine verdata.nul gibi birşeyi görüyor sen o verdatayı bulacaksın ismini verdata.mul olarak değiştireceksin. o zaman normal client ilede gözüküyor.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yukardaki cümlemden bende birşey anlamadım :D verdata.mul u içinde ejderha olan mul dosyası :p . Arkadaş dogru anlatmıs.[signature][hline]İmza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ya bakın nasıl diyim verdata.mul da farklı gumpler felam var 2.0.3 dede 2.0.7 vs de aynısı görünüyor ama sadece binekler görünmüyor ki binekleri de verdataya aynı gumplerin oldugu verdataya patchledim bu halde nasıl olyuoda gumpler cıkıyor ayı ve drake cıkmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar