Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bıktım ya kardeşim maillerde spamdan kurtulamıyoz telefonada spam gibi turkcell saat başı sms atıyo. kardeşim en kazık hizmeti veriyon bide o kadar reklam atıyon! Bıkmadınız mı arkadaşlar? İnternet üzerinden artık bir cevap vermenin zamanı geldi. Spam yapalımw alla [email protected] olması lazım. Gönderelim durmadan. İletişim bölümünde de zaten kontrol yok gibi. Ya benim özel telefonuma mesaj atmak gibi ne hakkı varki! Parasını veriyom kullanıyom hergün bana onlarca (günde 4-5 kesin geliyo) sms atamaz bu herifler! Haksızmıyım?[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 off ben de o msjlara sinr oluyorum ama bana günde 4-5 tane gelmiyo ya..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben genç turkcelliyim zaten günde en az 2 tane 40 derece konserleri reklamı geliyo. Kardeşim aptalmıyız biz bikere nelerine yetmiyo? Biriktirsem yemin ediyom 50'nin üzerinde konser mesajı gelmiştir.[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 netten kapatabiliosunuz onları ben kapadım 1 tane bile msjk gelmio[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 netden kapandığını bilmiyorum ama turkcell müşteri hizmetlerini ayarıp bu konuda şikayetçi olduğunuzu söyleyebilirsiniz. hatta turkcell'i bırakmayı düşündüğünüzü söylerseniz anında kapanıyor :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Netten nereden kapanıyor kapatmak istiyorum :)[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 evet ben de bulamadım nerden oldugunu.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Nasıl kapanıyo netten biri acıklayabilir mi detaylı olarak? Arandım ama bununla ilgili bisey bulamadım.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 001 le 055 i kapa azalır.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 netten kapatıldığını duymadım fakat o tarz birşey gördüğümü hatırlıyorum. bir süperşifre alıp, turkcell'in sitesine giriyorsunuz. cep telefonu numaranız ve süperşifreniz ile açılan panelden pekçok şeyin ayarını yapabiliyorsunuz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 aradım ama bulamadım malesef...varsa bulan soylesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 valla yahu..zaten telefonum 40yilda bir falan ses cikario bi yerden mesaj geldi falan diorum böle sevindirik oluyorum bi bakiom sacma sapan seyler gelmis..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 avea'ya gel ucuz mis, heryerdende cekiyor.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 çeşme-havacılar sitesinden çekmiyor abi bizzat denedim yok yunan vodafonu mu ne çekiyor illet oldum :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 turkcell ben ölene kadar hizmet ederse yeni bi hat almayı düşünmüyorum =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 banada saçma sapan banka reklamları geliyor uyuz kapıyorum bide numaralarıda yok direk "Ahmet bank" "ot bank" "bok bank" şeklinde yazıyor. kafam girsin.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 valla bende çıldırcam önemli bir iş yaparken tak msg geliyo bakıyosun kimden diye turkcellden çıkıyo çuıldırcam ya harbiden bi şekilde bunu turkcelle bildirmek durumundayız ya tamam bazen yolladığı şeyler yararlı oluyor ama bir şey öğrenmeye ihtiyacı olan insan girer turkcell.com.tr dan bakar[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 şimdi sitesinden mesaj attim adamlara.Söz Sizde diye bi muhabbet war.Direkt yazdım buna hakkınız yok.Para veriyoruz gibisinden.Bakalım ararlarsa bi postada telefonda kalaylarım. Zaten 1 hafta daha beklicem mesajlar kesilmesse değiştirecem hattı diye bi blöf yaptık.İnşallah yerler....[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar