Gothic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 JAPKOYA GELMEYİN KARDEŞİM GELİNCE SAPITIYORSUNUZ 2 GÜNDE DELİKANLI OLUYORSUNUZ[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ula biz kaç aydır olamadık 2 günde ne delikanlı olması yaw![signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 walla ben yaşadım 3 günde 5 tane kişi kastırdım hepside artis oldular sonra[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ya ben yine kendimi tutamayarak aynı şeyi söylüyorum; Şimdi sen kendi kendini tatmin için masturbasyon yapmaya başlasan, o arada biri gelip sana bırak o elindekini gel bunu al eline dese, sen ne yapardın?????[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 elimdeki yerine ne verdiğine bağlı bülent ersoyda var cameron diaz da :D[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 O zaman bu düşünce açısıyla sana anca bülent ersoy... bilmem anlatabildimmi..[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site [Bu mesaj KaKsi tarafından 12 Haziran 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 lol :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 adonisin yeni kralı belirlendi Polaris yeni kralımız hayırlı olsun[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 terlik markası değilmi o :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: rockncoke, 12 Haziran 2005 21:04 tarihinde demiş ki: terlik markası değilmi o :D :D :tebrikz: :D[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) [Bu mesaj Fightrance tarafından 12 Haziran 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya neden usko da birşeyler yapamayanlar hemen japko yu tavsiye ediyor. worms dan veya diğer bazı zımbırtılardan +8 düşmesi??? bu mu zevk??[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 japko biraz daha kolay geliyor hem japkoda hiç lag yokmuş japon pc leri işte :D
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Japko yaklaşık ne kdr bi sürede iniyor bilen var mı acaba ???[signature][hline]Nick:Gandalf_009 Server:Ares Lvl:5x Class:Sorcerer(Ice/Lr) Nation:Karus Clan:Reaction™
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 25 kb ile indiriyorum...[signature][hline]Nick:Gandalf_009 Server:Ares Lvl:5x Class:Sorcerer(Ice/Lr) Nation:Karus Clan:Reaction™
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 silahlar itemlerin ucuzlugu enflasyon dusuklugu ks macro dupe jingling vs olmamasi edit char olmamasi canavar spotlarinin bollugu kolay level aksma quest bollugu daha cazip kildi japkoyu uskodan
khanjar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 benim kafama yattı valla bu iş..ama arkadasında dediği gibi aynı serverde beraber oynarsak gayet eğlenceli olur..yani caktırmadan bi türk klanı varsa ghirsek yada orda biz kursak iyi olurdu..yoksa bi süre sonra arkadassızlıktan sıkılırız gibime geliyo..
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 IpIgIX bu serverda daha fazla türk varmış bu servera girip noobz clanını kuralım :D
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 o serverde iki tane +45 biri mage biri BP bi tane level 33 dun basladim:D char var gelmek isteyen olursa yardimci olabilirm[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Neden Türklerden nefret ettiler? Biz ilk servera girdiğimizde,ki 5-6 ay önceydi burdan arkadaşlarla beraber gayet iyilerdi? Ha burdanda bir kaç yalaka çıkmıştı ayrı olay.
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: kaisersoze, 30 Mayıs 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Beyler , Türklere bu kadar hakaret , ban , edit , dupe , hack olan bi server da oynamayın sizde isterseniz artık . Gelin japko ya , bi sürü yeni item var zaten , yeni haritalar , yeni yaratıklar , para kazanması çok kolay , abys dungeon da en fazla 3-4 kişi oluyo , goblinler yine oyle . eslant gibi ayrı bi yer sadece lvl 60 lar için var . ve lvl 60 olana kadar verilen haritada da herşey var . Geçen gün gezdim 3-4 tane ayrı ayrı harpy spawnı var. ve hep boş oluyo !!! dts ler ash knightlar hepsinden bi sürü spawn koymuşlar . lvl 15 ken bile harpy partisine girebilirsiniz . üstelik hep söylendiği gibi lag 0 . zevk ala ala oynuyosunuz . daha fazla uskoda ezilmeyinde gelin . bunu daha önce 8721387942724 kişi söledi ama dilini bile bilmediğiniz ve çoğu japonun size sadece only japon dediği için partye almadığı insanlar topluluğu hala gelmemizi istiyorsunuz...madem bu kdr harpy slot cart curt var şimdiye kdr benim bildiğim sadece 1 tane lvl 60 olan insan rogue var...büyücüceycey bile tahminen 3-4-5 bilemedin 6 aydır oynuyo ama o bile çok online olmasına rağmen hala 57 yi geçemedi.:/(uskoda 6 ayda çok rahat 2 tane lvl 60 çar kasarsın...:D)..yani tam inigilizce patchi bile yok abi maradaon hangisiydi üstten 3.mü deyip diyar diyuar dolaşıyosunuz maradona gitmek için ...!ama maradaonu bulamıyor(gate ve vendorlar japonca olduğu için)her dolaşmanızda 15k-15k durmadan bayılıyopsunuz ..maradaona gidesiye 500k harcıyosunuz(japkoda oynayanlar 500k'nın değerini bilir çünkü burda ticaret etmek zor ...değerli itemler bile beleş dencek sevieyede(complete pant+6/10hp bonus=4mil) japkoda sadece hoşuma giden fiyatlar gerisi boş bence şunun şurasında zannedersem 22sinde map japkoyla aynı olacak..yani boşu boşuna gelmeyelim kalsın lütfen bi dahada lütfen böle topicler açmayın giden gitti japkoya geri kalan USKOda mutlu.........saygılarla...[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin.. edit by KaKSi name:centrix..server:ares..nation:orc... clan:MoradSlayers ...np:17xxx [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 18 Ağustos 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: wsadad, 18 Ağustos 2005 12:35 tarihinde demiş ki: silahlar itemlerin ucuzlugu enflasyon dusuklugu ks macro dupe jingling vs olmamasi edit char olmamasi canavar spotlarinin bollugu kolay level aksma quest bollugu daha cazip kildi japkoyu uskodan KS türkler sayesinde artık ordada var:S ve macro yok mu_? Aman allahım arada oyuna girip dolaşıyorum ama afedersin macro asıl burda var...adam macroyu çalıştırıp abyse kasıyo ,para kasıyo,item kasıyo...ama GM gördümü japonları enselemiyo sadece türkleri enseliyo..bunu en ii sphere bilir adamın 3 çarı macrodan dolayı banlandı:D ama japonları banlamıyo GM'ler..ırk ayrımı gibi bişeyler var heralde..only japon'da dediklerine göre....[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin.. edit by KaKSi name:centrix..server:ares..nation:orc... clan:MoradSlayers ...np:17xxx
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Beyler japko da oyunayan arklar bana japkodan birkaç resminizi gönderirmisiniz msn den çok merk ettim mesela yeni itemleri fln msn için bana özelden atabilirsiniz
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gelmeyin gözünüzü seveyim gelmeyin japkoya başımıza bela oluyorlar %90 ı ... japkoda mal çok para yok ekonomik bir sorun cidden bu piyasada para yok deli itemler var ama para kazanmanın yolu yok anca boss keseceksniz bişiler düşüreceksiniz öyle gelmeyin boşuna uskoda devam edin bende arkadaşların hatırına oynuyorum
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Beyler japko ya gelenler karus olsun bende karus oldum serverı yine söyleyeyim : IpIgIX
Öne çıkan mesajlar