Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rum Insanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rum İnsanı!
Devamlı rum(rom) içen insandır. Yalapalamasından ve nefesinin kokusundan tanınabilir. Burnunda kendine has bir kırmızılık mevcuttur. Peltekçe lisanı ile konuşur.

Gelin biz de Rum İnsanı olalım:
Nevada
2/6 Dark Rum
2/6 Greyfurt Suyu
1/6 Taze Limon suyu
1/6 Şeker Şurubu

Afiyet olsun ve Tebrikler. Artık bir Rum İnsanısınız![signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
said:
dasaaa, 19 Ağustos 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
Rum İnsanı!
Devamlı rum(rom) içen insandır. Yalapalamasından ve nefesinin kokusundan tanınabilir. Burnunda kendine has bir kırmızılık mevcuttur. Peltekçe lisanı ile konuşur.

Gelin biz de Rum İnsanı olalım:
Nevada
2/6 Dark Rum
2/6 Greyfurt Suyu
1/6 Taze Limon suyu
1/6 Şeker Şurubu

Afiyet olsun ve Tebrikler. Artık bir Rum İnsanısınız!

xyz
2/4 dark rom
1/4 portakal likörü (cointreau varsa)
1/4 taze limon suyu

Anladın sen =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Mesaj tarihi:
kanımda var benim rumluk
dedem (babamın babası) girit göçmeni. rumca falan biliyodu (e yani) ve tarihçiydi. keşke yaşasaydı da sorsaydım bu tür şeyleri.

anadoluya göç eden yunanlara falan takılan bi isim gibi görünüyo[signature][hline]choose life.

[Bu mesaj Dextra tarafından 19 Ağustos 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Rum adı bana kalırsa Romalılar'dan geliyor, yanlış da biliyor olabilirim.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
Valla ben izmirin yerlisi br rumum mesela..Yunanlıyım kısacası :P[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Mesaj tarihi:
Atalarım Yunanistan yerlisiydi eskidenmiş o guzel insanlar şimdi hepsi megaloidea nın peşinde kırma değiller aynı Turkler Ermeniler gibi onlarda kendi etnik kokenlerinde yasamaktadır[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Fallen

Mesaj tarihi:
uzaylı olman gerek ama sanmıyorum :D[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Mesaj tarihi:
@DonCarlone tehlikeli adamsın o zaman sen arkadaslar bu spy falan olmasın :P genel halk değişiyle göçebe yani macir oluyosun[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Fallen

• Yeni Oluştur...