Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Rumlar Melezmidir? Eğer kırmaysa hangi ülkelerin kırması? :-) Bana Yunan ve Kıbrıs dediler Birde bilenleriniz varsa cevaplarsa cok sevinirim.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Rum=Yunan[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hadi ya? Alla alla... Hastır :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 eskiden türkiyede yaşayan yunan vatandaşlarına denen bir kelime, kalmış öyle =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Rum Pontus İmparatorluğu vardı dimi yamulmuyosam karadenizde..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 19 Ağustos 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ee martin? bişeymi ima etmee çalışıyosun? :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Rum İnsanı! Devamlı rum(rom) içen insandır. Yalapalamasından ve nefesinin kokusundan tanınabilir. Burnunda kendine has bir kırmızılık mevcuttur. Peltekçe lisanı ile konuşur. Gelin biz de Rum İnsanı olalım: Nevada 2/6 Dark Rum 2/6 Greyfurt Suyu 1/6 Taze Limon suyu 1/6 Şeker Şurubu Afiyet olsun ve Tebrikler. Artık bir Rum İnsanısınız![signature][hline]MONO(b)LOG
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Rum Pontus = Trabzon Rum imparatorluğu =) Eskiden bu topraklara Anadolu yerine verilen isim; Diyar-ı Rum'du =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: dasaaa, 19 Ağustos 2005 13:34 tarihinde demiş ki: Rum İnsanı! Devamlı rum(rom) içen insandır. Yalapalamasından ve nefesinin kokusundan tanınabilir. Burnunda kendine has bir kırmızılık mevcuttur. Peltekçe lisanı ile konuşur. Gelin biz de Rum İnsanı olalım: Nevada 2/6 Dark Rum 2/6 Greyfurt Suyu 1/6 Taze Limon suyu 1/6 Şeker Şurubu Afiyet olsun ve Tebrikler. Artık bir Rum İnsanısınız! xyz 2/4 dark rom 1/4 portakal likörü (cointreau varsa) 1/4 taze limon suyu Anladın sen =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 kanımda var benim rumluk dedem (babamın babası) girit göçmeni. rumca falan biliyodu (e yani) ve tarihçiydi. keşke yaşasaydı da sorsaydım bu tür şeyleri. anadoluya göç eden yunanlara falan takılan bi isim gibi görünüyo[signature][hline]choose life. [Bu mesaj Dextra tarafından 19 Ağustos 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 pek çok insan sevmesede; rumlar'ı ve ermeniler'i çok seviyorum.. onlarla çok zaman geçirdiğim ve din kardeşi oldum içindir herhalde[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Rum adı bana kalırsa Romalılar'dan geliyor, yanlış da biliyor olabilirim.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 doğu roma imparatorluğundan geliyor, doğu roma kim? bizanslar. bizanslar kim? yunanlar =) yani sende haklısın dostum.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Valla ben izmirin yerlisi br rumum mesela..Yunanlıyım kısacası :P[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Atalarım Yunanistan yerlisiydi eskidenmiş o guzel insanlar şimdi hepsi megaloidea nın peşinde kırma değiller aynı Turkler Ermeniler gibi onlarda kendi etnik kokenlerinde yasamaktadır[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 babanem italyan ananem yunan bi dedem yugoslav dieri giritli ben ne oluyorum bu durumda?
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 uzaylı olman gerek ama sanmıyorum :D[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 @DonCarlone tehlikeli adamsın o zaman sen arkadaslar bu spy falan olmasın :P genel halk değişiyle göçebe yani macir oluyosun[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 baba tarafım gürcistan anne tarafım bosna hersek[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya bi de yertsiz yurtsuzlaştırılmış gibi bişi vardı o neydi... Uçakta doğanlar mı böyle oluyordu..[signature][hline]MONO(b)LOG
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 uçakta doğanlar istedikleri ülkenin vatandaşı olabiliyorlar diye biliyorum, birde ömür boyu uçaklara beleş bindiklerine eminim.. 7 aylıktan fazla hamile kadınları almazlar o sebeple uçağa, yasak[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 erken dogum rulz hehehe[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 @doncarleone: ne iş ya benim de bi dedem yugoslav bi dedem giritli?[signature][hline]choose life.
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 allah.. yoksa biz kardesmiyiz?
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Aslında hepimizin bi dedesi yugoslavyalı bi dedesi giritli![signature][hline]MONO(b)LOG
Öne çıkan mesajlar