Dexteriyus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Merhaba arkadaşlar. Dün "Oyun Hakkında Bilgiler" bölümünde scroll'ler bölümünde olan bir bilgiye dayanarak blasseed enchant scroll aldım. Bilgiye göre bu scroll zırhımıza healt ekliyordu. Bende buna dayanarak gittim ve bu scroll den aldım bir tane ve bunu +4 chitin pauldron'a bastım. Ama bu scroll benim zırhıma hiç gereğğim olmamasına rağmen int. bonus ekledi. Acaba ben mi bir yerde yanlış yaptım yoksa hangi bonus geleceği şansa mı bağlı? Bunu merak ediyorum. Birde ben bu int. bonusu healt bonusa çevirebilir miyim??? Eğer sorun bende değilde sitedeki o bilgideyse lütfen onu değiştirir misiniz?[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 int yazanı basarsan int hp yazanı basarsan hp str yazanı basarsan str mp yazanı basarsan mp ekler. yanlışlık yokki olayda, sadece sen yanlış scroll başmışsın..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Sanıyorum alırken ona dikkat etmedim. Peki bunu değiştirmenin bir yolu var mı veya bunun üzerine 2. bi tane de healt basabilir miyim?[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
Aeran Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 basamazsın[signature][hline]Name : Aeran Clan : T® Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Server: Ares
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 kısacası geçmiş olsun.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Dexteriyus, 19 Ağustos 2005 09:27 tarihinde demiş ki: Merhaba arkadaşlar. Dün "Oyun Hakkında Bilgiler" bölümünde scroll'ler bölümünde olan bir bilgiye dayanarak blasseed enchant scroll aldım. Bilgiye göre bu scroll zırhımıza healt ekliyordu. Bende buna dayanarak gittim ve bu scroll den aldım bir tane ve bunu +4 chitin pauldron'a bastım. Ama bu scroll benim zırhıma hiç gereğğim olmamasına rağmen int. bonus ekledi. Acaba ben mi bir yerde yanlış yaptım yoksa hangi bonus geleceği şansa mı bağlı? Bunu merak ediyorum. Birde ben bu int. bonusu healt bonusa çevirebilir miyim??? Eğer sorun bende değilde sitedeki o bilgideyse lütfen onu değiştirir misiniz? Şimdi sen o zırhı satmaya kalkacaksın, millet int bonuslu chitini görünce SS alacak sağa sola bütün forumlara yollayıp bide seni maskara yapacak millete. :) Geçmiş olsun.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Merak etmeyin biraz para toplayana kadar ve yeni bir chitin pauldron +4 bulana kadar (priest) onu giymeye devam edeceğim. Ondan sonra da herhalde inn Hostess'in en derin noktalarına gömerim o rezilliği:)))))[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Dexteriyus, 19 Ağustos 2005 10:54 tarihinde demiş ki: Merak etmeyin biraz para toplayana kadar ve yeni bir chitin pauldron +4 bulana kadar (priest) onu giymeye devam edeceğim. Ondan sonra da herhalde inn Hostess'in en derin noktalarına gömerim o rezilliği:))))) Priest san o kadarda kötü değilmiş canım. Lvl. up sırasında int basan çok var. Ben warrior sandım :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 özellikle healer isen int bas zaten[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 beramustaysan gel verim upgrade yapmadan once yapmak icin aldım baya gel verim bi ikitane b1 deyim 9 tani i var pm at
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Cz ye girene kadar priest lerin setlerini int olarak yapması gerekiyor zaten. Yoksa mana bakımından cok sorun cekiyorsunuz.Yani bilmeden de olsa senin icin iyi olmus. Diger parcalarada int bas.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Buffer/Healer olarak oynuyorum ama diez 1 de oynuyorum asiiiiiiii. İnt'i diyorsunuz ama pro'nun yanında yatmamak içinde healt gerekiyo bazen. Gerçi artık harpy'ler yatıramıyorda kolay kolay golem hiç affetmiyor. Ama neyse zaten yapılacak fazla bişey yok. Herkese yardımlarınız için teşekkür beyler. Bu arada diez'de oynayanlarınız varsa clan konusunda yardımcı olabilirler mi? Yardımlaşma olan bir clana ihtiyacım var. Eski clanım 2-3 gün önce dağıldı. 51 lvl el morad buffer/healer__:)[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus [Bu mesaj Dexteriyus tarafından 19 Ağustos 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 scrl un üstünde hp diye yazar arkadaşım ne veriyorsa yazar az daha dikkatli okursan sorun kalmaz[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges
Öne çıkan mesajlar