Chaos7 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ben nebula da bi tane magery geliştirmeyi öğreniyorum ilk karekterim bununla ilgili problemlerim war: 1-magery skilli real de 50.9 iken normalde 59.3 felan ben char'ı açarken 50 ile başlamıştım şimdi skill normal'de 60'a gelirse 5. circle büyüler yapabilecekmiyim yoksa real'de mi 60 olması gerek 2-statsları arttırmak için skill cap olayıyla ilgili ultimatr de yazılan bi yazıyı denedim fakat ondan sonra gain alışlarım yavaşladı. 700 skill olması gain alışını yavaşlatır mı? Şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ultimatr'de yazlı olanlar osi için geçerlidir. nebula ve dğer free shard'larda, skillerin çok büyük bir bölümü çalışmadığı için ve sistemin işleyiş mantığında ciddi eksiklikler olduğu için, orada okuduklarının büyük bir bölümü bu shardlar için geçersiz olur. eğer 700 skillcap'i teach ederek doldurmuşsan skill gain hızın yarıya düşer nebula'da. skill düşürmek için bir komut var. nebula'da oynayanlara sorarsan söylerler. eskiden .skilldusur şeklindeydi ama sanırım değiştirdiler. bu komutu kullanarak fazla skillerini sıfırla. tüm skiller için sınırlandırmalar skill'in real değeriyle olur. yani 5. level büyüler için 60.0 magery istiyorsa, bu real 60.0 anlamına gelr.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 1)Sen o öbürüne bakma.Oradan gerçek skilini öğremezsin.Gerçek olan real dir.Ancak real i 60-65-70.... yaparsan yeni büyüler yapabilirsin. 2)Bu arada pin numarası almışsan ".oyuncu"komutunu kullanarak player menüsüne girebilir,stat ve skillerin ile oynayabilirsin,açlığına bakabilirsin,karakterinin yaşını falan öğrenebilirsin.Nebulada skill limit 700 ,Stat limit 225 tir.Statların 225 i geçtiği zaman otomatik olarak birini düşürmeye başlar.".stat" komutu ile statlarına bakabilir ve düşmesini istediğin statını seçebilirsin.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ultima Online - OSI - sphere server da sorarsan daha fazla cevap alacagına eminim...[hline]Beggie The King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 nbl da artık forumlarını acıcaksa acsın, bız cekıyor bunun sıkıntısını.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Simofle, 10 July 2003 14:02 tarihinde demiş ki: bız cekıyor bunun sıkıntısını hayırdır? nwn'de int'i 5-6 yapıp oynadıktan sonra falan mı yazdın? -me wants speak. :)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Sufi kusura bakma ama anlamadım nedemek ıstedıgını[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ya vasat bi espriydi :-p neverwinter nights'ta karakterinin int'i düşük olunca "me wants speak ebebe hebele" falan diye konuşuyor da :)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 konu sapcak ama nwn expansion ciktimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 çıktı evet. emule'dan bitmek üzere benim dload. muhtemelen yarın sabaha gelmiş olur.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar