sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Deliler gibi yağıyor.. sanırım şişlinin kenar mahalleleri ve mecidiyeköyün bazı yerleri çok zorluk çekecek, yaz yağmuruda olabilir tabi, yollardan sel gibi sular akıyor bomontide. Sheref İstanbul'dan bildiriyor.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Tuzla'da hava sıcak valla.. istanbul şartlarının gerisinde yaşıyoruz..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ben kadikoy'den BullDoG hava acik ve gunesli bazi cocuklara denize girp kameramiza el sallıyor[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Global Isınma, İstanbulu şamar oğlanına çevirdi. Şehrin bir yakasına yağmur yağarken diğer tarafta donlu bebeler denize giriyor...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ayrıntılar 15.00 haber bülteninde =) şimdi reklamlar.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Omo Matik! Gerçek Ekonomi!! (sahtesi varmı ki?)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eurosa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 b.çekmecedede sıcak tabı burası bıraz trakya ıklımı oluo bu da yenı cıktı snrm (trakya ıklımı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 şişlide de sıcak, ama şarıl şarıl yağmur yağdı, her taraf sırılsıklam, ama duruyor yawaş yawaş[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Kadiköy hala güneşli. Bir nevi Miami sanki!! (abartıyorum tabi)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Evet istanbul muhabiri Sheref arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Şimdi Erzurum muhabiri insight arkadaşımız bize hava durumunu bildiriyor İyi günler sefgili patiler Erzurumda sıcak bir hava hakim tahmini derece 3o-32 arası İnsanlar gölge arıyorlar adeta. İyi günler Şimdi reklamlar :P[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gerçi yeterince google reklamı var aşşada =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: elaidi, 19 Ağustos 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Tuzla'da hava sıcak valla.. istanbul şartlarının gerisinde yaşıyoruz.. evet tuzla gayet sıcak[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gözepe günlük güneşlik nazar değmesin[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bodrum kavruluyor sıcaklık 40+ ve sade biraz rüzgar var.Mümkünse nazar değisin.İnsanların tek dileği bu. Ben Bodrum'dan St_Dreamer hepinize güzel günler dilerim[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 şişli'de şu anda kavrulmaya devam ediyor, gök yüzü açık, aldığımız bilgiye göre önce tuzlaya sonra kadıköye uğrayacakmış bulutlar küçük yazıları ben salladım inanmayın[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ben sherefe inanıyorum! Sheref the messiah!! Ben ve halkım hemen sel tehlikesine karşı önlem alıcaz! Baraj kapaklarını kapatın! Kum torbalarını yığmaya başlayın!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 estafrullah =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 *!Arkadan vodkayı uzatır sheref'e* Bizim kanala reklam yapsana sheref :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar