wardickus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oyunu geçen hafta sipariş ettik ve hala gelmedi çarşamba günü tam bir hafta olucak size kaç günde geldi acaba????[signature][hline]Çok sevilecek dostun, saygı duyulacak düşmanın olsun!!!
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Order statuste ne yazıyor? Item shipped dedikten 7 gün sonra geldi bana.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel
wardickus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 iste geçen çarşamba günü shiped yazdı. yani bu çarşamba tam 1 hafta olcak
Psc Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İstanbul'a 6 Eskişehire 7 günde geldi bekle bir iki gün daha, olmasa Sendit'e mail at. Bide apt. önüne bırakıp gidiyolar öyle kapını çalıp eline verme( :D ) yok.[signature][hline]Lord Khell Mo/E (TRC)
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: wardickus, 09 Ağustos 2005 01:27 tarihinde demiş ki: oyunu geçen hafta sipariş ettik ve hala gelmedi çarşamba günü tam bir hafta olucak size kaç günde geldi acaba???? SAbırr.. elbette geliçektir.. Hafta +1 diyorum yani=8 gün..[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Sanıyorum sendit kapı önüne bırakıyor arada çıkıp bir kontrol et posta kutunu falan.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
wardickus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yuh yahu...nasıl bırakıp giderle anlamıyorum. alındığına dair imza almaları gerekmez mi? iyi valla sendit in yediği kazığın haddi hesabı yok o zaman
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Alındığına dair imza yok direk post ile yolluyorlar çünkü. Burda postacının insiyatifine kalıyor. Kimisi posta kutularının oraya bırakıp gidiyor kimisi kapıya bırakıp gidiyor. Bizim postacı sağolsun kapıya kadar gelip elden teslim etti. Sendit ile alakası yok bunun tamamen bizim ptt ile alakalı.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel
wardickus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 anladım umarım kazasız belasız gecer elime 1 haftadır arkadaşımla heyecan içinde bekliyoruz[signature][hline]Çok sevilecek dostun, saygı duyulacak düşmanın olsun!!!
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bizim postacida haber zile bastı teslimatınız var dedi diafondan. Yani postacıya kaldı işin. Merak etme 7-10 gün arası elime geçti hep bütün orderlarım.[signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde.
wardickus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 saolun arkadaşlar en iyisi mail atıp küfür etmeden önce bi süre daha beklemek: )) tekrar teşekkürler[signature][hline]Çok sevilecek dostun, saygı duyulacak düşmanın olsun!!!
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sendit baya kullanıcı dostu bir firma.Gelmediğini söylersen yenisini yollarlar.Ama en az 10 gün bekle.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sendit ten pek korkmayın. Paranızı çektilerse elinize ulaşmama durumu yok. Benim GW nin cd keyi gelmemişti istedim 24 saat içinde yolladılar.[signature][hline]Kuzgun'dum ben... innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki: nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bende de 23. günde gelmişti bi oyun.21. günde tekrar istemiştim ücretsiz olarak süper oldu =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
wardickus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bugüm tam bir hafta oldu hala gelmedi acaba postaneye gidip bi yoklasam mı: ))))[signature][hline]Çok sevilecek dostun, saygı duyulacak düşmanın olsun!!!
KapIKulu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bence çok acele etme. Zaten sendit'e sorsan 14 gün beklemen gerektiğini 2. haftadan sonra kayıp muamelesi yapacaklarını söyleyeceklerdir muhtemelen. Bana sendit siparişlerimin tamamı 10. günden sonra (11,12,13 gibi) geldi. Biraz daha bekle ve postacıya dikkat :) Bizim işyeri olduğu için problem yok içeriye veriyorlar ama apartman falansa sıkıntı olabilir.[signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye Merlinin Kazani çalışanı Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D)
wardickus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 dün oyun geldi arkadaşlar: ))) ranger/elementalist yaptım lvl7 oldum: )))) saolun hepiniz[signature][hline]Çok sevilecek dostun, saygı duyulacak düşmanın olsun!!!
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Arkadaşlar oyunu alıp oynamak istiyorum ama bir kaç şeyin aydınlanması lazım. 1. si - Bu oyunun box fiyatı ne kadar.Ve gelen box un içinde key var değilmi? 2. si - Bu sendit ne kadar garanti verebilir.Yani postacı kapıya bırakınca çalınır felam.Nede olsa üniv öğrencileri var apartmanda. 3. sü - box fiyatının yanında yol ücreti koyarlarmı.Toplam ne kadara patlar bu bana.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Psc Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: NeroWarden, 18 Ağustos 2005 11:34 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar oyunu alıp oynamak istiyorum ama bir kaç şeyin aydınlanması lazım. 1. si - Bu oyunun box fiyatı ne kadar.Ve gelen box un içinde key var değilmi? 2. si - Bu sendit ne kadar garanti verebilir.Yani postacı kapıya bırakınca çalınır felam.Nede olsa üniv öğrencileri var apartmanda. 3. sü - box fiyatının yanında yol ücreti koyarlarmı.Toplam ne kadara patlar bu bana. 1.si - Box Fiyatı 17.99+1.50 İng.Sterlini . Box un içinde cd-key var. 2.si - Sendit Oyunu yollar gerisi PTT ye kalmış Postacı adrese getiriyo o kesin ama kapıya bırakıp gidebilir yada kapıyı çalıp postanız olduğunu söyler o postacının insafına kalmış birazda. Ama postası eline geçmiyenle hiç karşılaşmadım. 3.sü - 1.50 yol masrafı için ekleniyo yani 19.49 İng.Siterlini ödüyosun toplamda[signature][hline]Lord Khell Mo/E
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Hımm güzel.Verilmeyecek bir fiyat değil.Şirket adresine gondertirsem sorun olmaz.Sabah 7:00 dan akşam 20:00 a kadar açık zaten.Sorun olcağını zannetmiyorum. Ya bir newbie rehberi olsa çok iyi olurdu burada.İlk başlayanlar için neler yapılmalı.İngilizcem yok fazla ama bir duyduğumuda bir daha unutmam.Teker teker öğrenecez.Yada yardımcı olacak bir guild felam varmı patinin.?[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Psc, 18 Ağustos 2005 12:22 tarihinde demiş ki: said: NeroWarden, 18 Ağustos 2005 11:34 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar oyunu alıp oynamak istiyorum ama bir kaç şeyin aydınlanması lazım. 1. si - Bu oyunun box fiyatı ne kadar.Ve gelen box un içinde key var değilmi? 2. si - Bu sendit ne kadar garanti verebilir.Yani postacı kapıya bırakınca çalınır felam.Nede olsa üniv öğrencileri var apartmanda. 3. sü - box fiyatının yanında yol ücreti koyarlarmı.Toplam ne kadara patlar bu bana. 1.si - Box Fiyatı 17.99+1.50 İng.Sterlini . Box un içinde cd-key var. 2.si - Sendit Oyunu yollar gerisi PTT ye kalmış Postacı adrese getiriyo o kesin ama kapıya bırakıp gidebilir yada kapıyı çalıp postanız olduğunu söyler o postacının insafına kalmış birazda. Ama postası eline geçmiyenle hiç karşılaşmadım. 3.sü - 1.50 yol masrafı için ekleniyo yani 19.49 İng.Siterlini ödüyosun toplamda Arkadaşım Sendit.Com a girdim baktım.Oyun 24.99 Sterlin olarak gözüküyor. + 1.5 sterlin olarak yol ücreti.Toplamda 26 sterlin oluyor.Hoja toplamda 65 milyon yapıyor.15 milyon fark var dediğinizle.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Psc Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 :D Harbiden öyle olmuş ama ben yazdığım fiyata aldım o zaman Save:12 idi imdi 5 olmuş. Valla şansına küs zam gelmiş[signature][hline]Lord Khell Mo/E
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bu oyunu illa Sendit.com danmı almak gerekiyor.Ojr sitesi yokmu bunun oyunu satan.Ordan alsak ne olur ?Yada e-bay felam orjinal satmazmı.Hiç netten alışveriş yapmadım.Off.65 kaat çok bea.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: NeroWarden, 18 Ağustos 2005 11:34 tarihinde demiş ki: Bu oyunun box fiyatı ne kadar.Ve gelen box un içinde key var değilmi? Benden çıkmamıştı (çkmıştı da security card aşırı güvenli olduğundan şifre filan yoktu :D ) sonra birkaç email ile bana cdkey yolladılar sorun halledildi 24 saat içinde.[signature][hline]Kuzgun'dum ben... innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki: nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 O pahalı olan collector's edition. Ucuz olanı bitmişmi bilmiyorum.[signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum.
Öne çıkan mesajlar