Head Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yeni albümü dinleyen var mı aranızda? hatta gönderebilecek kimse .)[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 tamam ya ego war'ı da bilen yazabilir ehe.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 neyse , generation albümünü indirdim dinledim. nancy sinatra'nın my baby shot me down'u "shot you down" olarak remixlemişler , güzel olmuş da ben pek beğenmedim. albümde en çok beğendiğim şarkı "keep on moving" oldu. işte kendimiz sorup kendimiz anlatıyoruz böyle bir ortam.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 tracklist ; 1-Intro 2-Shot you down 3-keep on moving 4-bring light 5-generation 6-i wont let you down 7-the world 8-eq-ing 9-made like that 10-all sing along 11-get myself on track 12-i'm in love 13-struck by the sound 14-this road[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 eheh head rekor kırcaksın birazdan :) tarzı nedir, neye benzer, yenir mi içilir mi biraz açıklasaydın, biraz reklam yapsaydın, pazarlama teknikleri uygulasaydın birazcık. ben merak ettim çekmeye başladım albümü de daha gelmedi..[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 electronica tam anlamıyla.. "dum tıs" diye bilinir. çok güzel bir soundları var.. bu tarzı sevenlere tavsiye ederim , zaten bilen bilir.. ayrıca erick morillo ile "breaking the doors" adlı bir parça yapmışlardı , mtvde klibi hayli sıklıkla dönmültü. kılık kıyafetleri tam benim tarzım ayrıca o yöndende bi sempatim var gruba :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 shot you down, rezalet.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Kooooooooop kooooooooop[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Dela, 18 Ağustos 2005 23:09 tarihinde demiş ki: shot you down, rezalet. harbi rezalet.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 keep on moving bana the streets'i hatırlattı nedense.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar