Kirvan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 sıparısımı iptal ettım 3 gun ıcınde gerı veıcez dedıler yatırmadılar 2 hafta olucak nerdeyse bı hatırlatma maılıde attım kac gun oldu hala ne para var ne cvp gıttı paralar nası bı cozum bulunabılır sızce[hline] Isto i dur i chuiyl --------------------------------------------- Cs Clan: Clan Revolution --------------------------------------------- Join my Army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 arayabilirsin direkman, yada tehdit et " I will sue you if you dont pay my money you bastards ! " de[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Siparişini zamanında gelmediği içinmi iptal ettirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 yok adamdan direk çekmişler parayı sonra da siparişini onaylamamışlar kredi kartı bilgilerinden dolayı mı ne, e iptal edim demiş o zaman ona da 2-3 gün içinde paranı geri yatırırız demişler ama yatırmamışlar aynı olay birinin daha başına geldi Dominus haklıymış dragon hiç ama hiç güvenilir değil [ben birkaç kere sipariş vermiştim ama sorun çıkmamıştı =/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Bnm arkadaşım da aynı problemi yaşıyor. onay vermediler ama para çekildi. maillara cvp vermediler.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Dragona "paramı çekmişiniz ama oyun yok." tarzı bi mail at.Senden kredi kartı ekstreni mail yoluyla yada faks yoluyla iletmeni isteyecekler(ki ben fax öneririm ,daha sağlam.)Gönderdiğin akşam ;"istediğiniz oyunlar şu fiyata şu adrese şu kadar gün içinde teslim edilecektir." şeklinde bi mail gelecek. Türkiyedeki bazı bankalar yurtdışına hesap sahiplerinin bilgilerini vermiyor bu yüzden bazı kredi kartlarıyla yurtdışından alışveriş yaptğınızda ,doldurduğunuz bilgilerin doğruluğunu kanıtlamak açısından ekstrenizi (üzerindeki bilgiler alışveriş yapmanıza yetiyor.) göndermeniz gerekiyor. [Bu mesaj Sykronised tarafından 19 Şubat 2003 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 bu dediklerini yaptı adam ondan sonrası bu =) yani 2-3 gün içinde para hesabınıza geçecek dedikten sonra şu anda 15 gün falan oluyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar