tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sağol valla umarim daha fazla uzerine gitmez arkadas bu konunun cunku biraz daha ileri giderse soyleyecegim seyler olacak. usenmesem detaylarina kadar anlatacam bu isi hem arkadasda kurtulmus olur bu inadindan. [signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 18 Ağustos 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 taka sen istersen ilgilenebilirsin sunucuilarla bizde hosteriz birakda bizde bilelim demi guzel arkadasim ? sana verdigim siteye gir bak ozmn gel konus arkadasim tamam mi ? kanit istiorsan girersin .. bakarsin..
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 siteye yazmakla bitmiyor o isler. Gizlilik Taahhüdü ve Güvenlik Politikasını bile baska sitelerden araklayan bir sozde firma bana hicbir kanit sunamaz. Biz 10$'a araba satiyoruz diyen sitelerde var. o yuzden lutfen bu konunun daha fazla uzerine gitme istersen?[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 taka arkadasim :) ben ne diyeyim anlamak inanmak istemiorsan inanmazsin hostbul.net den adamerweb arastir oda sahteyse artik bence sen konusmasan :)
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 adamerweb dadamerweb bilmem ben verdigin adrese bakarım line.gen.tr. kıvırıp durma konuyu sıkıldım ben baska mesaj atmiyorum bu basliga soyleyecegimi soyledim amacin birini kandirmaksa o kendinden baska kimse olamaz bosuna ugrasma, akil var mantik var 700 player... neremle güleceğimi şaşırttın bana açık söylemem gerekirse kusura bakma. kolay gelsin sana. 150 ytl'e 700player olmayacagini dusundugum icin ben bilgisim evet...[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bence taka doğru diyor[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 taka gelmisin halen konusuyorsun Certifica sahibi hostbul.net de yere gelmis 99 begenlien bir host ? fiyati dedigim gibi oda mi yalan aahuhaua neyse bence birseyler ogren sanirim line.gen.tr buranin bir yetkisisin... anladigim kadariyla bildireyim dedim Runuo sunucusu biliorsunuz barindirmaya kalkinca save sureleri wohoo.. goruyorum :) bana anlatma arkadasim.. sphere yorum yok ama runuo ... Nikomedya sunucusunu bilirmisin arkadasim ? uo sunucusu sence nekadar verior ? sorun kendilerine artik benim laflarima inanmiorsaniz lutfen host edilen o fiyatdaki sunuculara bakin hizmetine bakin ce daha da yorumda yapma arkadasim :) bilmeden daha konusma sen bilmeden konustukca ben sana bilgiyi dogru anlatmaya her nekadar calisamda malum dinlememekte israrlsin tukurdugunu yaliorsun halen.. ne yapaym dedigim gibi inanmak inanmamak senin elinde ben sana tescili kaynaklari verdim artik bunun ustune zaten halen yorum yapiorsan anlasilir ki 98 den beri hic birsey ogrenememisiniz..
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hostbul'daki yorumlarin, oylarin vs vs %90 fake yanliz. Hostbul.net'de istemedigin kadar hayali host sirketi var. Yani Hosbul.net'i otorita yada kriter olarak gostermen sacma olmus. Turkiye'de o fiyata gercekten o hizmeti alman neredeyse imkansiz.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] [Bu mesaj Crane tarafından 18 Ağustos 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 taka boşver ben zamanında çok denemiştim.. anlatamıosun..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yaw hadi hostbul.net gecin arkadaslar ben o fiyatda host edilen sunucu soluyorum buda mi fake arkadaslar ? arastirmadan yorum yapmayin arkadaslar.Sunucu adi verilmis reklam amacli verimedi o sadece ornek olarak verildi ve evet o fiyata verildi daha ne diyeyim :)
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Ragnar, 17 Ağustos 2005 10:25 tarihinde demiş ki: ne o fiyatlar oyle salla sıkış ben senelerdir makına host ederim işlerimden dolayı tr içinde en ucuz 256k colacation 320 Ytl benmi aptalım başkalarımı çok akıllı. izmirde bi yer colocation 150$ 256k icin ayrica ben zamaninda konusmustum istersen ana omurgada limitli bir baglantida alabilirsin adamlarin baglantisi bnet omurgasi uzerinde datacenter izmirde sitede adresleri herseyleri var fake fln deil benimle bi baglantisida yok =) iletisim formunu doldurmustum adamlar yarim saat sonra aramisti sorularima cvp vermek icin sonra gidip gorusmustumde cok iyi yeri flnda. neyse bu topic sapmista sapmis gereksiz is bunnar paran cebinde kalsin =)
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 saol kardes :) bak bunu bilmiorumduum hehe :)
Illusion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Adamermidir nedir oradan baglantı almıstık 10 kişige lag oluyordu lol ki nel lol : ) + ilgisizler, makineye restart attırmak için saatlerce bekliyebiliyorsun, lagın sebebını sordugumuzda makıneye plesk kurdular bundamıs asdfhusdfsdgs[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 adamerde ? ole mi ? gecen sene yaz ayinda bir arkadasa tavsiye etim oradan aldi 160 kiside lagsizdi nedense :) ozmnlar hostinghizmeti adina sahipti.. simdi adamer oldu.. ilginc
Governor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Halen orası burası kurcalıyorsunuz. Almanyadan dedicated al 300 kişi lagsız oynatırsın.[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo -
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Almanyada reklam olmasin diye adini vermeyim turk shardi ortalama Runuo server 150 kiside + 200 capli sphere server yuklu makinede hat yetmior arkadas dogru soluyor ama almanyada verdigin para 100 euro civaridir ole bir makine icin 180 ytl :) yurt disi ara sira ping peak yasarsin elbbete ama arkadas hakli almanyadada iyi hizmet verilir..
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Alis, 18 Ağustos 2005 00:24 tarihinde demiş ki: zagg arkadasim sanirim okumaniz yazmaniz yok :) ben 4mbit baglanti veriorum demdim datancetenrima 50mbit baglanti gelior data centerde topu topu 14 makine var makine basina minumum baglanti 2mbit dir maxiumum baglanti 10mbitdir lutfen okuyun sonra tartsin benle :) Dolayladığım tümleçlerin seninle çelişkisi nedirki ?[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 pardon o msg takayadi 4/4 luk kullanirim 4mbiti diorda :) hehe
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya mesaj atmayacam diyorum tutamiyorum kendimi ya güzel arkadasim senin daha yazdigin yazindan haberin yok gelmis bana laf anlatiyorsun yürü git isine allahini seversen ya. min 2mbit max 10mbit diyor adam ya. 4mbit olmuyormu min-max arasinda? neyse tamam bir söz vardır cahillerle ugrasma once seni kendi seviyelerine cekerler sonra deneyimleriyle alt ederler o yuzden benim icin bu konu kapanmistir. sen takil kafana gore... yap reklaminida.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 taka bırak ne uğraşıyosun abi tamam hehe[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 taka hosting hardware nekadar tecrubelisin bana 2min 10max da kafa tutuyorsun arkadasim ? bana bunu bir solermisin ? :) bilmeden yazma diorum sana halen orada yazion :) makine basina datacenter da 2mbit baglanti mix max eger artirmak istiorsan baglantini 10mbite yukseltebilirsin anladin mi guzel kardesim ? bence artik biliormus gibi davranmasanda biraz susan bir takim seyler biliorsun ama cumleninin basini bilip sonun getiremiorsun bu yuzden idaa etme verdigim fiyat bu telekomdan aldigim hat da bu bunu herhalde benden daha iyi bilemeyecegine gore bence daha devam etme :)
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya Alis akıntıya kurek cekmekten hoslanırmısın herkez neyin ne oldugunu biliyor daha bundan 1ay önce Drogyn i kapadık merak etme burdaki insanlar o kadar salak diil reklam daha cok reklam yapma lutfen cunku işin tadı kactı olay ohannesburger e doru gidiyo[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 arkadasim ben kimseye salak diye gormem sizin bileceginiz oysa odur bunu degistiremem ama yurt icinde 150 ytl 100 ytl 200 ytl gibi fiyatlarda sunucu bulabilirsin ve kiralayabilirsin buna ister inanirsin ister inanmazsin.. bu senin bilecegin bir istir inancin gormeden test etmedense ozmn verdigim bilgileri arastirirsiniz sonrada gelip tatli tatli tartisiriz reklam yapma amacim deil guzel kardesim reklam nerde verilir nerde verilmez iyi bilirim buraninda kurralarini bilirim bana lutfen ogretme birisi birsey soruyorsa bunuda ispatlamam gerekiorsa bende gerekli bilgileri veririm bunu anlayan reklam olarak anlar anlayan bilgi olarak anlar guzel arkadasim :) Drogyn senin miydi bana bide bunu sole ona gore bir sey soracam.
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Staffında plevel 5 tim[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
Öne çıkan mesajlar