sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 her seferinde gelecek resim ve senin tuttuğun sayının döndüreceği resim aynı... nasıl aynı demeyin deneyin göreceksiniz.. 0'ın yanındaki resim gelecek, bir sayyı tutup 0'ın yanındaki ile karşılaştırın mesela 54 = 5-4=45 kırkbeşin yanındaki resim her zaman sıfırın yanındaki ile aynı... mantık basit ama anlatamıyorum göstermeden =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 9'un katlari diyebilirsin kisaca sheref :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Her sezonda ne tutarsan tut aynı sayıya denk geliyor zaten[signature][hline]Düdüt
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: GE-TA, 19 Ağustos 2005 01:21 tarihinde demiş ki: 9 ve 9'un katları. ayrıca hep semboller değişiyor.
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 asıl kandıran şey semboıllerin deişmesi, tablo hep aynı diil yani her seferinde 9 we katlarına baska semboller geliyor... ama ilk açtım bi yaptım gözlerim doldu böle etrafıma bi baktım "a.q ulan böle teknolojinin "dedim .neyse geç olmadı sheref imdadıma yetişti yoksa beni kaybediyodunuz
Öne çıkan mesajlar