petarkadas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Merhaba Aslında, bunu için konu açmalı mıyım, bilmiyorum, ama paylaşmak istedim, imzamızdan sayfamıza göz atabilirsiniz. Ama yeni doğum günüydü, 3 yaşına girdi... [signature][hline]Çakıl (süper köpek) ve benim web sayfamız var! (petarkadaş) [Bu mesaj petarkadas tarafından 17 Ağustos 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 çok tatlı çıkmış resimde pasta ile birlikte. çakıl'a ilet, doom günü kutlu olsun :) :tebrikz:[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Teşekkür ederiz, orc_lord... :) Sitede çok güzel iki proje hazırlıyorum, üstelik bu yeni fikirlerden biri eğlenceden daha çok sokak hayvanları için ulusal bir bilgi bankası yapmak, aslında Çakıl'ın doğum gününe yetiştirecektim, ama olmadı... Bittiğinde, umarım bir sürü barınak hayvanını sahiplendireceğiz.[signature][hline]Çakıl (süper köpek)'ın ve benim web sayfamız | ücretsiz, siz de yapın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yerim ben o cakil'i :)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ulan yerim seni hüper tatlı bişi[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya çok tatlı bişi bende yeğenime böyle bişi almayı düşünüyorum cinsi neydi ama işte osrun orda :) çok tatlı ve akıllı hayvanlar ya[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Cinsi golden retriever... (Çakıl biraz tüysüz bir Goldendir..) Teşekkürler arkadaşlar, insan köpeğinin sevilmesini seviyor... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar